featured

KARAVELİ İMZATI ATTI

service

Eskişehirspor’da son alınan 3-1’lik Gölbaşı Belediye yenilgisinin ardından istifa eden Levent Kartop’un yerine boşalan Teknik Direktörlük koltuğuna Önder Karaveli oturdu. Tesislerde düzenlenen imza töreninde Karaveli göreve başladı.
Eskişehirspor Başkanı Erkan Koca “Geçtiğimiz hafta talihsiz yenilgi ile çok üzüldük. Bir kan değişikliğinin gerektiğini camiamızı ve takımımız adına yönetim ile karar aldık. Levent Kartop hocamızla yollarımızı ayırdık. Önder hocamızla irtibata geçtik. Takımımız hakkında düşüncelerini sorarak anlaşma sağladık. Bu şampiyonluk yolunda anlaşmış bulunmaktayız Bizim her zaman yanımızda olan Bilim insanı Ahmet Başal hocamıza teşekkür ederiz. 7 maçımız var. Kaybedilmiş bir şey yok. Sonuna kadar mücadele etmeye söz verdik. Taraftarlarımızla camiamızla teknik ekibimizle bir olup beraber olup Eskişehirspor’u hak ettiği yerlere getirmek için en gerekiyorsa yapacağız. Şehrin birlik ve beraberlik içinde olmasını düşünüyoruz. Başarının da böyle geleceğini düşünüyoruz.

Teknik Direktör Önder Karaveli “İlk sözüm şu olacak. Dünden beri kimle konulsam, Eskişehirspor’un ligi olmaz. Hangi ligde olduğunun önemi yoktur. Beni bu masaya Eskişehirspor sevgisi ve saygıdır. Ne zaman maçını izlesem gıpta ile baksam büyük bir camia. Ahmet hocamla 3 yıldır beraberim. Buraya daha önce gelmem konusunda da durumlar vardı. Nasip olmadı. Çok net söylemek istiyorum. Ben bir Süper Lig takımı ile görüşürken Eskişehirspor’dan teklif geldiğinde ben rotamı buraya çevirmiştim. Burada olmak çok güzel. Sadece benim ve ekibimle olacak bir şampiyonluk sevinci yaşatmalıyız.

0
mutlu
Mutlu
0
_zg_n
Üzgün
0
sinirli
Sinirli
0
_a_rm_
Şaşırmış
0
vir_sl_
Virüslü
KARAVELİ İMZATI ATTI

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Giriş Yap

Uygulamayı Yükle

Uygulamamızı yükleyerek içeriklerimize daha hızlı ve kolay erişim sağlayabilirsiniz.

Giriş Yap

Haberim26 ayrıcalıklarından yararlanmak için hemen giriş yapın veya hesap oluşturun, üstelik tamamen ücretsiz!

Bizi Takip Edin