featured

BAŞARILI SPORCU KADINLAR DENEYİMLERİNİ PAYLAŞTI

service

Eskişehir Büyükşehir Belediyesi Gençlik ve Spor Hizmetleri Dairesi Başkanlığı tarafından düzenlenen “Sporda Kadın Olmak” panelinde çeşitli branşlarda ay yıldızlı formayı giyerek ülkemizin gururu olan kadın sporcular, deneyimlerini katılımcılarla paylaştılar.

    

    Eskişehir Büyükşehir Belediyesi Gençlik ve Spor Hizmetleri Dairesi Başkanlığı, her yaştan birey için düzenlediği spor faaliyetlerinin yanı sıra gerçekleştirdiği panel, söyleşi, çalıştay gibi etkinliklerle de farkındalık yaratma devam ediyor.

Bu kapsamda Büyükşehir Belediyesi Gençlik ve Spor Hizmetleri Dairesi Başkanlığı tarafından 8 Mart Dünya Kadınlar Günü’ne özel “Spor Kadın Olmak” konulu panel Haller Gençlik Merkezi Frigya Salonu’nda gerçekleştirildi.

Paneli Büyükşehir Belediyesi Başkan Vekili Ahmet İlker, Gençlik ve Spor Hizmetleri Dairesi Başkanı Dr. Mehmet Ali Çeliksoy, Seyitgazi Belediye Başkanı Uğur Tepe her yaştan sporcu ve sporseverin yanı sıra çok sayıda vatandaş takip etti.

Moderatörlüğünü Dr. Öğretim Üyesi Nalan Aksakal’ın yaptığı panelde milli sporcular Dilara Bilge Sağbaş (voleybol), Seda Duygu Aygün (kick boks), Sevilay İmamoğlu Öcal (hentbol) ve Sümeyye Boyacı (yüzme) konuşmacı olarak deneyimlerini paylaştılar.

Milli sporcular başarıya giden yolda yaşadıkları zorlukları, büyük emekler ile verdikleri mücadeleleri, ürettikleri ile bir spor emekçisi ve rol model olarak ülkedeki tüm kadınlara ilham kaynağı olan hikâyelerini etkileyici bir dille dinleyicilere aktardılar.

Düzenlenen anlamlı etkinlik çektirilen fotoğrafla tamamlandı.

0
mutlu
Mutlu
0
_zg_n
Üzgün
0
sinirli
Sinirli
0
_a_rm_
Şaşırmış
0
vir_sl_
Virüslü
BAŞARILI SPORCU KADINLAR DENEYİMLERİNİ PAYLAŞTI

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Giriş Yap

Uygulamayı Yükle

Uygulamamızı yükleyerek içeriklerimize daha hızlı ve kolay erişim sağlayabilirsiniz.

Giriş Yap

Haberim26 ayrıcalıklarından yararlanmak için hemen giriş yapın veya hesap oluşturun, üstelik tamamen ücretsiz!

Bizi Takip Edin