featured

MİHALGAZİ’DE ÇİFTÇİLERE NOTER HUZURUNDA DESTEK

service

Eskişehir Büyükşehir Belediyesi tarafından Mihalgazi ve mahallelerinde faaliyet gösteren küçük çiftçilere yönelik canlı hayvan desteğinde hak sahipleri noter huzurunda yapılan kura çekimi ile belirlendi.

 

Eskişehir Büyükşehir Belediyesi’nin başlattığı Küçükbaş Hayvan Yetiştiriciliği Destekleme ve Yayma Projesi, meyvelerini vermeye devam ediyor. Proje kapsamında Mihalgazi ilçesinde noter huzurunda kura çekim töreni düzenlendi.

Törene CHP Eskişehir Milletvekili Jale Nur Süllü, Eskişehir Büyükşehir Belediyesi Başkan Vekili Hasan Ünal, Büyükşehir Belediyesi Genel Sekreter Vekili M. Recai Erdir, belediye bürokratları, belediye başkan adayları, muhtarlar ile çiftçiler katıldı.

Milletvekili Jale Nur Süllü, Büyükşehir Belediyesi’nin can suyu olan bu destekleri ile çiftçiye çok önemli katkılar vermeye devam ettiğini belirterek çiftçilere bol bereketli kazançlar diledi.

Konuşmaların ardından noter huzurunda yapılan çekilişle 15 asil 15 yedek hak sahibi belirlendi. Milletvekili Süllü, kura çekimini salonda takip eden çiftçilerle birlikte yaptı. Buna göre kişi başı 1 koç, 4 koyun olmak üzere toplam 75 küçük hayvan kurada ismi çıkan çiftçilere teslim edilecek. Destek nedeniyle büyük mutluluk yaşayan çiftçiler, Büyükşehir Belediyesi’ne teşekkür ettiler.

0
mutlu
Mutlu
0
_zg_n
Üzgün
0
sinirli
Sinirli
0
_a_rm_
Şaşırmış
0
vir_sl_
Virüslü
MİHALGAZİ’DE ÇİFTÇİLERE NOTER HUZURUNDA DESTEK

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Giriş Yap

Uygulamayı Yükle

Uygulamamızı yükleyerek içeriklerimize daha hızlı ve kolay erişim sağlayabilirsiniz.

Giriş Yap

Haberim26 ayrıcalıklarından yararlanmak için hemen giriş yapın veya hesap oluşturun, üstelik tamamen ücretsiz!

Bizi Takip Edin