featured

GELENEKSEL LÖSEV İFTARI ESKİŞEHİR’DE GERÇEKLEŞTİ

service

Lösemili Çocuklar Sağlık ve Eğitim Vakfı LÖSEV, Ramazan Ayı’nın sevgi, saygı, hoşgörü ve paylaşma ruhunu lösemi ve kanser mücadelesi veren hastalarının evlerine taşımakla kalmıyor, düzenlediği büyük iftar buluşmalarıyla kanser hastalarıyla aynı masada bir araya geliyor.

 

Lösemili Çocuklar Sağlık ve Eğitim Vakfı (LÖSEV) Eskişehir’de yüzlerce ailenin, gönüllü ve bağışçılarının katılımı ile kanserle mücadele eden aileleri için iftar programı düzenlendi.

Park Dedeman Eskişehir’in ev sahipliğinde, bağışçıların destekleri ile düzenlenen programda, geleneksel gölge oyunları, Anadolu Üniversitesi Devlet Konservatuarı’ndan gönüllü öğrencilerin sunduğu Türk Sanat Müziği konseri, çocuk oyunları katılımcıların keyifli vakit geçirmesini sağladı.

Lösemili Çocuklar Sağlık ve Eğitim Vakfı LÖSEV, Ramazan Ayı’nın sevgi, saygı, hoşgörü ve paylaşma ruhunu lösemi ve kanser mücadelesi veren hastalarının evlerine taşımakla kalmıyor, düzenlediği büyük iftar buluşmalarıyla kanser hastalarıyla aynı masada bir araya geliyor. LÖSEV, yüzlerce kanser hastası ve ailesinin katıldığı büyük iftar yemekleri ile kanser hastalarına moral vermeyi, dayanışma duygusunu yaşatmayı, ekonomik zorluklar içinde uzun bir tedavi sürecinde kendilerinin yalnız olmadıklarını hissettirmeyi amaçlıyor. Bu kapsamda, Eskişehir’de yüzlerce ailenin, gönüllü ve bağışçılarının katılımı ile kanserle mücadele eden aileleri için iftar programı düzenlendi.

 

RAMAZAN EĞLENCESİ AİLELERİN YÜZÜNÜ GÜLDÜRDÜ

 

Park Dedeman Eskişehir’in ev sahipliğinde, bağışçıların destekleri ile düzenlenen programda, geleneksel gölge oyunları, Anadolu Üniversitesi Devlet Konservatuarı’ndan gönüllü öğrencilerin sunduğu Türk Sanat Müziği konseri, çocuk oyunları katılımcıların keyifli vakit geçirmesini sağladı.

 

LÖSEV Genel Koordinatör Yardımcısı Nurgül Çelebi konuşmasında, 25 yıllık başarı öyküsü olan LÖSEV’in mücadelesine dikkat çekti. Çelebi, “25 yıldır siz mücadeleeci ailelerimiz ve desteklerini esirgemeyen gönül dostlarımızla büyük başarılara imza attık; yine birlikte, başarıyla devam edeceğimizi biliyoruz, mücadelelerimizde biz kazacağız!” dedi.

LÖSEV Eskişehir İl Koordinatörü Yelda İlker ise LÖSEV olarak 25 yıllık mücadelenin umut dolu sürdüğünü, yeni hedeflerin zaferle sonuçlanacağına olan inancını ifade etti.

 

“ÖNCE ÇOCUKLAR İYİLEŞSİN”

Ramazan Ayı’nda LÖSEV’e sağlayacağınız katkılar kapsamında;

  • Türkiye’deki tüm banka şubelerinden “BAĞIŞ EKRANLARI” aracılığı ile masraf ödemeden veya internet bankacılığı üzerinden
  • Tüm PTT Şubelerinden,
  • losev.org.tr web sitemizden RAMAZAN BAĞIŞI, FİTRE VE ZEKAT” sekmelerine tıklayarak,

(Yardımlarınız için detaylı bilgiye https://www.losev.org.tr/bagis/Ramazan.html linkinden ulaşabilirsiniz.)

  • Tüm operatörlerin faturalı hatlarından 3406 kısa SMS hattına LÖSEV, BAĞIŞ, MÜCADELE, CAN, TUĞLA kelimelerinden birini ya da 1998 kısa SMS hattına FİTRE yazarak SMS’le bağışınızı gerçekleştirebilirsiniz.
  • LÖSEV Ofislerini arayarak ya da ziyaret ederek bağış yapabilir veya bilgi almak için 0312 447 06 60 numaralı telefondan LÖSEV Vakıf Merkezine ulaşabilirsiniz
0
mutlu
Mutlu
0
_zg_n
Üzgün
0
sinirli
Sinirli
0
_a_rm_
Şaşırmış
0
vir_sl_
Virüslü
GELENEKSEL LÖSEV İFTARI ESKİŞEHİR’DE GERÇEKLEŞTİ

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Giriş Yap

Uygulamayı Yükle

Uygulamamızı yükleyerek içeriklerimize daha hızlı ve kolay erişim sağlayabilirsiniz.

Giriş Yap

Haberim26 ayrıcalıklarından yararlanmak için hemen giriş yapın veya hesap oluşturun, üstelik tamamen ücretsiz!

Bizi Takip Edin