featured

İFTAR DAVETLERİNE BÜYÜK İLGİ

service

Eskişehir Büyükşehir Belediyesi’nin kent merkezi ve kırsal ilçelerde eş zamanlı olarak düzenlediği geleneksel iftar davetleri vatandaşlardan büyük ilgi görüyor.

 

Eskişehir Büyükşehir Belediyesi’nin geleneksel iftar davetleri tüm hızıyla sürüyor. Kent merkezinde ilk olarak şehit aileleri, gaziler ve aileleri düzenlenen iftar yemeğinde bir araya geldiler.

Davete Büyükşehir Belediyesi Başkan Vekili Hasan Ünal, Türkiye Harp Malulü Gaziler Şehit Dul ve Yetimler Derneği Eskişehir Şube Başkanı Sevinç Uluçeşme, Türkiye Muharip Gaziler Derneği Eskişehir Şube Başkanı Ekrem Dumlu, şehit aileleri, gaziler ve aileleri ile belediye bürokratları katıldılar. Başkan Vekili Hasan Ünal konuşmasında davete katılım nedeniyle konuklara teşekkür ederek, “Sizler bizim baş tacımızsınız. Her zaman sizlerle beraberiz. Ramazan ayınızı tebrik ediyorum.” dedi. Emek mahallesinde bulunan Emek ESMEK Eğitim Merkezi’nde de kursiyerler ve vatandaşlar iftar sofrasında buluştular.

İftar davetlerinin diğer buluşmaları ise Sivrihisar ilçe merkezi ile Mihalıççık ilçesi Yunus Emre mahallesinde gerçekleştirildi. Davetlere binlerce vatandaşın yanı sıra CHP Eskişehir Milletvekili Jale Nur Süllü, Büyükşehir Belediyesi Genel Sekreter Vekili M. Recai Erdir, ESKİ Genel Müdürü Oğuzhan Özen, CHP İl Başkanı Talat Yalaz, ilçe belediye başkan adayları, muhtarlar da katıldılar.

Sivrihisar’daki davette milletvekili Süllü vatandaşların Ramazan ayını tebrik ederek paylaşmanın ve dayanışmanın önemine dikkat çekti. Yunus Emre Mahallesi’ndeki davette ise Mihalıççık Belediye Başkanı Haydar Çorum, Yunus Emre’nin tüm dünyaya tanıtılması çalışmaları kapsamında Büyükşehir Belediyesi’nin altyapı ve yol çalışmaları ile bölgeye çok büyük bir katkı sunduğunu belirterek teşekkür etti.

İftar davetleri edilen dualar ve sohbetlerle tamamlandı.

0
mutlu
Mutlu
0
_zg_n
Üzgün
0
sinirli
Sinirli
0
_a_rm_
Şaşırmış
0
vir_sl_
Virüslü
İFTAR DAVETLERİNE BÜYÜK İLGİ

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Giriş Yap

Uygulamayı Yükle

Uygulamamızı yükleyerek içeriklerimize daha hızlı ve kolay erişim sağlayabilirsiniz.

Giriş Yap

Haberim26 ayrıcalıklarından yararlanmak için hemen giriş yapın veya hesap oluşturun, üstelik tamamen ücretsiz!

Bizi Takip Edin