featured

ESKİŞEHİR ESNAFI YENİ İŞYERLERİNE KAVUŞUYOR

service

75’nci yıl Mahallesi Sultandere mevkiinde yapımına, Geçtiğimiz yıllarda başlanılan, Esnaflar kooperatifine ait yeni işyerlerinin büyük bir bölümü tamamlandı.
Çevre ve Şehircilik Bakanlığı ile Tarım il müdürlüğü tarafından, İşyeri yapılması için bölgeye tahsis edilen 730 dönümlük araziye toplam 17 bin 800 adet işyeri yapılacak. Konu ile ilgili açıklamalarda bulunan Esnaflar kooperatifi başkanı Halil Kılıç bugüne kadar 6 bin 200 adet modern işyerini tamamlayarak hak sahiplerine, teslim edildiğini söyledi.
Kalan işyerlerinin montaj işlemide hızla devam ediyor, iş yerleri tamamlandıkça teslimlere devam edeceğiz.
Çevre ve şehircilik Bakanlığı’nın ruhsatı ile işyeri inşaatlarına başlandığını ‘da belirten Kılıç,
“Dönemin enerji ve tabii kaynaklar Bakanı Sayın Fatih Dönmez’in büyük katkıları sonucu İşyeri inşaatlarımıza başladık. yeni araç fenni muayene istasyonu için de kooperatifler bölgesinden yer teslim edildi, Ruhsat işlemleri devam ediyor, Eskişehir’e ve üyelerimize hayırlı olmasını diliyorum dedi.
Ayrıca, Milli Eğitim Bakanlığı ile yapılan protokol üzerine 1 adet, ara eleman yetiştirilmesi yönünde , 22 derslikli meslek lisesi içinde kooperatifler bölgesinden yer ayırmış bulunmaktayız.
Ek olarak 2 adet camii, toplantı salonları, idari binalar yapılacaktır. Sanayi esnafımız başta olmak üzere çeşitli meslek Gruplarından işyeri sahibi olmak için çok sayıda başvuru yapıldı. Aylık 5 bin tl’lik bir ücret ile esnafımıza yeni işyeri kazandırmaktayız. Kooperatif bölgesin ‘de elektrik şebekesi “Osmangazi elektrik dağıtım şirketi” Tarafından yapılacak dedi, ProjeIerimizi kısa sürede ve sorunsuz teslim etmenin gururunu yaşayacağız ifadelerini kullandı,

0
mutlu
Mutlu
0
_zg_n
Üzgün
0
sinirli
Sinirli
0
_a_rm_
Şaşırmış
0
vir_sl_
Virüslü
ESKİŞEHİR ESNAFI YENİ İŞYERLERİNE KAVUŞUYOR

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Giriş Yap

Uygulamayı Yükle

Uygulamamızı yükleyerek içeriklerimize daha hızlı ve kolay erişim sağlayabilirsiniz.

Giriş Yap

Haberim26 ayrıcalıklarından yararlanmak için hemen giriş yapın veya hesap oluşturun, üstelik tamamen ücretsiz!

Bizi Takip Edin