featured

ESKİŞEHİR BÜYÜKŞEHİR EKİPLERİNDEN MUCİZE KURTARIŞ

service

      Eskişehir Büyükşehir Belediyesi ekipleri, Hatay’da gerçekleştirdiği arama kurtarma çalışmalarında depremin 129. saatinde yoğun uğraşlar sonucu enkaz altındaki 14 ve 15 yaşlarındaki 2 çocuğu kurtarmayı başardı. 

Kahramanmaraş’ta 7.7 ve 7.6 büyüklüğündeki deprem 10 şehirde büyük yıkıma yol açarken, binlerce ölü ve binlerce yaralının olduğu deprem bölgesine destek amacıyla ulaşan Eskişehir Büyükşehir Belediyesi ekiplerinin arama kurtarma çalışmaları sürüyor.

Bölgede zamana karşı yarışan Büyükşehir Belediyesi ekipleri yaptığı çalışmalarla canları kurtarmaya devam ediyor.

Eskişehir Büyükşehir Belediyesi ekipleri ve ESKİ Genel Müdürlüğü ekipleri, Antakya Emek mahallesinde sürdürdüğü arama kurtarma çalışmaları sırasında enkazdan gelen ses üzerine çalışmalarını yoğunlaştırdı.

Saatler süren zorlu ve başarılı bir müdahaleyle sesin olduğu noktaya ulaşan ekipler, enkaz altındaki 14 ve 15 yaşındaki 2 kız çocuğunu depremin 129. saatinde sağ olarak kurtarmayı başardı.

Çocukları bulundukları yerden alan Eskişehir ekipleri ve bölgedeki vatandaşlar büyük mutluluk yaşarken, çocuklar ilk müdahalenin ardından ambulansla hastaneye sevk edildi.

Eskişehir Büyükşehir Belediyesi ekipleri, bölgede arama kurtarma faaliyetlerinde kritik saatlere girildiği dönemde çalışmalarını aralıksız sürdürecek.

0
mutlu
Mutlu
0
_zg_n
Üzgün
0
sinirli
Sinirli
0
_a_rm_
Şaşırmış
0
vir_sl_
Virüslü
ESKİŞEHİR BÜYÜKŞEHİR EKİPLERİNDEN MUCİZE KURTARIŞ

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Giriş Yap

Uygulamayı Yükle

Uygulamamızı yükleyerek içeriklerimize daha hızlı ve kolay erişim sağlayabilirsiniz.

Giriş Yap

Haberim26 ayrıcalıklarından yararlanmak için hemen giriş yapın veya hesap oluşturun, üstelik tamamen ücretsiz!

Bizi Takip Edin