featured

Çölyak Hastalarını Unutmadı

service

Kahramanmaraş merkezli, birçok ili etkileyen büyük deprem felaketinin, duyulduğu andan itibaren öncü ekibi ile birlikte hayati ihtiyaçları karşılamak için gönüllü halkla birlikte üstün çaba gösteren Türk Kızılay Eskişehir İl Merkezi ekibi, yaraları sarmak için eksiklikleri tamamlamaya devam ediyor.

Eskişehir Türk Kızılay İl Merkezi, ayni ve nakdi destekleri depremden etkilenen vatandaşlara ulaşmaya devam ediyor. Bunun yanında özel beslenme grubuna dâhil olan Çölyak hastaları da unutulmadı. Çölyak hastalarının ihtiyacı olan gıdaların da sahaya ulaştırılması için çalışıyor. Halk Eğitim Merkezi’nin mutfağında yardımsever gönüllüler tarafından hazırlanan glütensiz ürünler afet bölgesindeki çölyak hastaları için Eskişehir Türk Kızılay Yardım Toplama Merkezine ulaştırıldı.

Türk Kızılay Eskişehir İl Merkezi Başkanı Egemen Temizsoy; ” Depremzedelerin özellikle çölyak  olan kardeşlerimizin afet zamanında glütensiz ürüne ulaşma şansı maalesef ki çok az. Biz de afet bölgesinde bulunan çölyak hastalarının glütensiz beslenmesine destek olmak için elimizden geleni yapıyoruz. Halk Eğitim mutfağında gönüllüler tarafından hazırlanan glütensiz gıdalar, koliler halinde Eskişehir Kızılay İl Yardım Toplama Merkezimize ulaştırıldı. Glütensiz gıdaların afet bölgesine sevkiyatı gerçekleştirildi. Dedi.

 

0
mutlu
Mutlu
0
_zg_n
Üzgün
0
sinirli
Sinirli
0
_a_rm_
Şaşırmış
0
vir_sl_
Virüslü
Çölyak Hastalarını Unutmadı

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Giriş Yap

Uygulamayı Yükle

Uygulamamızı yükleyerek içeriklerimize daha hızlı ve kolay erişim sağlayabilirsiniz.

Giriş Yap

Haberim26 ayrıcalıklarından yararlanmak için hemen giriş yapın veya hesap oluşturun, üstelik tamamen ücretsiz!

Bizi Takip Edin