featured

ALPU VE MİHALIÇÇIK’TA GÖSTERİLERE BÜYÜK İLGİ

service

Eskişehir Büyükşehir Belediyesi Gençlik Merkezi tarafından düzenlenen etkinliklerde Alpu ilçesinde sahnelenen “Tiki İle Miço” adlı çocuk oyunu ile Mihalıççık ilçesinde gerçekleştirilen “Sahnekar Doğaçlama İnteraktif Tiyatro Gösterisi” ilçe sakinlerinden büyük ilgi gördü.

 

Kırsal ilçelerde kültürel ve sanatsal çalışmaların arttırarak sosyal hayatı güçlendiren Eskişehir Büyükşehir Belediyesi, birbirinden özel etkinlikler düzenlemeye devam ediyor.

Bu kapsamda Büyükşehir Gençlik Merkezi ve Sahnekar Tiyatro Ekibi iş birliğiyle ilk olarak Alpu Belediyesi Kültür Evi ve Konferans Salonu’nda “Tiki ile Miço” adlı oyun çocuklarla buluştu. Eğlenceli anlar yaşanan oyun sırasında çocuklar tiyatro keyfini doyasıya yaşadılar.

İkinci etkinlik ise Mihalıççık ilçesinde gerçekleştirildi. Mihalıççık Belediyesi Kültür Evi Salonu’nda Sahnekar Tiyatro Ekibinin sahnelediği “Doğaçlama İnteraktif Tiyatro Gösterisi” izleyicilerin büyük beğenisini kazandı.

Oyun sonunda ekibi uzun süre alkışlayan izleyiciler, etkinlikten büyük keyif aldıklarını belirterek “İsteğimiz üzerine Büyükşehir Belediyemizin kültür ve sanat etkinliklerini ilçemize taşımış olması, bizleri çok mutlu etti. Başkanımız Yılmaz Büyükerşen ve tüm emek verenlere teşekkür ederiz.” dediler. Kırsal ilçelerdeki etkinlikler devam edecek.

0
mutlu
Mutlu
0
_zg_n
Üzgün
0
sinirli
Sinirli
0
_a_rm_
Şaşırmış
0
vir_sl_
Virüslü
ALPU VE MİHALIÇÇIK’TA GÖSTERİLERE BÜYÜK İLGİ

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Giriş Yap

Uygulamayı Yükle

Uygulamamızı yükleyerek içeriklerimize daha hızlı ve kolay erişim sağlayabilirsiniz.

Giriş Yap

Haberim26 ayrıcalıklarından yararlanmak için hemen giriş yapın veya hesap oluşturun, üstelik tamamen ücretsiz!

Bizi Takip Edin