featured

UĞUR BÖCEKLERİNDEN SEMİNER

service

Uğur Böcekleri ekibi tarafından, Eskişehir Kent Konseyi salonunda ” Kendi

Hayatının Lideri Ol” eğitimi gerçekleştirildi. Seminer; İşitme Engelliler Eğitim Kültür Gençlik ve Spor Kulübündeki üyelere verildi.

Türkiye’de pek çok kişi, kurum, kuruluşa verilen “Kendi Hayatının Lideri Ol semineri işitme engelli bireylerle ilk kez paylaşıldı. Yoğun katılım ile gerçekleşen eğitimde; Aile ve Sosyal Hizmetler İl Müdürlüğü tercümanı Oğuz Arslan ve alanında uzman eğitmenlerin katkısıyla gerçekleştirildi. İşitme Engelliler Eğitim Kültür Gençlik ve Spor Kulübü başkanı Erdoğan Çallar, “Uğur Böcekleri ekibini Kendi Hayatının Lideri Ol eğitim semineri sayesinde tanıdım. Hayata bakış açısı olarak birçok konuya bakış açım değişti. Bizler toplumda iletişim sorunu yaşıyoruz, bu eğitim seminerinin devamlı olmasını istiyoruz, bütün işitme engelli bireylerin bu eğitimi almasını istiyorum. Bize eğitim vererek, destek olan Uğur Böcekleri ekibine teşekkür ederiz. “dedi.

Uğur Böcekleri ekibi, kendi alanında uzman eğitmenleri tarafından gönüllü eğitimlere devam ediyor. Uğ ur Bö cekleri derneği ü yeleri ise; toplum yararına daha bilinç li bireyler yetiş tirmek iç in etkinliklerine devam edeceklerini dile getirdi. Seminer bittikten sonra, İşitme Engelliler Eğitim Kültür Gençlik ve Spor Kulübü bakanı Erdoğan Çallar, eğitmenlerin isimlerine özel hazırlanmış “Kendi Hayatının Lideri Ol” yazılı plaketleri Uğur Böcekleri ekibine hediye etti.

1
mutlu
Mutlu
0
_zg_n
Üzgün
0
sinirli
Sinirli
0
_a_rm_
Şaşırmış
0
vir_sl_
Virüslü
UĞUR BÖCEKLERİNDEN SEMİNER

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Giriş Yap

Uygulamayı Yükle

Uygulamamızı yükleyerek içeriklerimize daha hızlı ve kolay erişim sağlayabilirsiniz.

Giriş Yap

Haberim26 ayrıcalıklarından yararlanmak için hemen giriş yapın veya hesap oluşturun, üstelik tamamen ücretsiz!

Bizi Takip Edin