featured

KURT “ESNAF VE VATANDAŞIN ORTAK DERDİ” “EKONOMİ”

service
Odunpazarı Belediye Başkanı Kazım Kurt, CHP Odunpazarı İlçe Başkanlığı tarafından düzenlenen alan çalışmalarına devam ediyor. Gerçekleştirilen çalışmalarda Başkan Kurt, esnaf ve vatandaşlarla bir araya geliyor. Odunpazarı’nı mahalle mahalle, cadde cadde gezen Başkan Kurt, hem esnafın hem de vatandaşın derdini dinliyor, taleplerini not alıyor ve ilgililere yönlendiriyor.
Odunpazarı Belediye Başkanı Kazım Kurt, Cumhuriyet Halk Partisi (CHP) Odunpazarı İlçe Başkanlığı tarafından gerçekleştirilen Alan Çalışmasına katıldı. CHP Odunpazarı İlçe Başkanı Rahmi Çınar, ilçe yöneticileri ve parti üyelerinin de katıldığı alan çalışmasında Başkan Kurt ve Çınar, son olarak Adalar, Taşbaşı bölgesi ve Atatürk Bulvarında bulunan esnaf ve vatandaşlarla bir araya geldi.
GENÇLER ALKIŞLARLA KARŞILADI
Adalar, Taşbaşı bölgesi ve Atatürk Bulvarında bulunan işyerlerini gezen Başkan Kurt, birebir esnaf ile temas ederek esnafın derdini ve çözüm önerilerini dinledi. Esnaf ve vatandaş Başkan Kurt’a yoğun ilgi gösterirken, Başkan Kurt Adalar Bölgesinde gittiği bazı kafelerde gençler tarafından alkışlanarak karşılandı. Taşbaşı Bölgesinde ise bir vatandaş Başkan Kurt’un boynuna Türk Bayrağı desenli fular astı. Başkan Kurt ve Çınar’ın görüştüğü esnaf ve vatandaşlar, ekonomik kriz ve hayat pahalılığından şikâyetçi olduklarını dile getirdi.
20 YILDIR BU ÜLKEYİ YÖNETEMİYORLAR
Esnafın derdi ise her gün gelen zamlar ve fiyatların yüksekliği nedeniyle satışların düşüklüğü oldu. Esnafla konuşan Başkan Kurt, “Türkiye düzgün yönetilemiyor. Ülkemizin ve ekonominin hali ortada. Aylardır esnaf ve vatandaşlarımızla buluşuyoruz. Herkesin ortak sorunu hayat pahalılığı oldu. Bu ülkeye düzgün bir ekonomi gerekiyor. Bu ülkeyi yönetemeyenler yüzünden geldiğimiz durum ortada. Ülkenin kalkınması ve ekonominin düzenlemesi gerekiyor. Yurttaşlarımız artık mağdur olmasın. Düzgün bir ekonomi için yurttaşlarımız, gereken cevabı sandıkta vermeli” dedi.
0
mutlu
Mutlu
0
_zg_n
Üzgün
0
sinirli
Sinirli
0
_a_rm_
Şaşırmış
0
vir_sl_
Virüslü
KURT “ESNAF VE VATANDAŞIN ORTAK DERDİ” “EKONOMİ”

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Giriş Yap

Uygulamayı Yükle

Uygulamamızı yükleyerek içeriklerimize daha hızlı ve kolay erişim sağlayabilirsiniz.

Giriş Yap

Haberim26 ayrıcalıklarından yararlanmak için hemen giriş yapın veya hesap oluşturun, üstelik tamamen ücretsiz!

Bizi Takip Edin