featured

YAZ SPOR OKULLARINDA GÖRKEMLİ KAPANIŞ

service

Eskişehir Büyükşehir Belediyesi’nin çocukların tatil dönemini spor yaparak geçirmesini sağladığı ve ücretsiz olarak düzenlediği yaz spor okulları düzenlenen kapanış töreniyle tamamlandı. 11 farklı branşta 800 çocuk, gösterilerle renklendirdikleri muhteşem bir törenle katılım ve performansa dayalı belgelerini alkışlar eşliğinde aldı.

 

Büyükşehir Belediyesi Gençlik ve Spor Hizmetleri Dairesi Başkanlığı’nın çocuklara yönelik ücretsiz düzenlediği “2023 Yaz Dönemi Spor Çocuk Eğitimleri” bu yıl da büyük ilgi gördü. Çocukların yaz dönemini spor yaparak geçirmesini ve yeni eğitim yılına daha zinde girmesini hedefleyen Büyükşehir Belediyesi, yüzlerce çocuğa uzman antrenörler eşliğinde spor eğitimi verdi.

Her yıl sporun birçok branşında geleceğin yıldızlarına kendilerini keşfetme imkanı sunan Büyükşehir Belediyesi tesislerinde hareket eğitimi (6-8 yaş), modern dans (9-13 yaş), voleybol (8-12 yaş), basketbol (7-12 yaş), hentbol (8-14 yaş), futbol (erkek 7-11 yaş/kız 8-14 yaş), taekwondo (8-13 yaş), kano (11-17 yaş), optimist (8-13 yaş), masa tenisi (7-9 yaş) ve halk oyunları (7-12 yaş) olmak üzere 11 farklı branşta 800 çocuk eğitim gördü.

Çocukların katılım ve performansa ilişkin belgelerini aldığı yaz dönemi spor eğitimleri kapanış töreni Osmangazi Spor Sahasında gerçekleştirildi. Düzenlenen görkemli törene Büyükşehir Belediyesi Gençlik ve Spor Hizmetleri Dairesi Başkanı Dr. Mehmet Ali Çeliksoy, belediye bürokratları, sporcu aileleri ve sporseverler katıldı.

Törende bir konuşma yapan Dr. Çeliksoy, “Bu yıl yaz dönemi spor eğitimlerine ilişkin 11 farklı branşta 800 çocuğumuz eğitim aldı. Çocuklarımızın fiziksel, psikolojik ve sosyal alandaki gelişimlerini tamamlamak üzere birlikte olduk. Sporu yalnızca fiziksel bir aktivite olarak algılamamak, bunun yanı sıra çocukların sosyal gelişimlerinde birlikte hareket etme, öz yaşam becerilerini daha ilerletmek gibi yararları olduğunu göz ardı etmemeliyiz. Büyükşehir Belediyesi olarak bundan önce olduğu gibi bütün olanaklarımızı sonuna kadar kullanarak olabildiğince fazla vatandaşımıza, çocuklarımıza hizmetlerimizi ulaştırmaya devam edeceğiz. Eskişehir spor, sanat, bilim, kültür kentidir. Dolayısıyla burada yetişen çocuklarımızın daha ileri seviye gelişime sahip olduğunu rahatlıkla söyleyebiliriz. Bundan sonra da sporcularımızın, çocuklarımızın kış spor okulları ile spora devam etmelerini ve yıl boyunca sporla birlikte gelişimlerini devam ettirmelerini sağlayacağız. Önceden planlamış programı nedeniyle aramızda olamayan Büyükşehir Belediye Başkanımız Yılmaz Büyükerşen’in sizlere selam ve sevgilerini de iletiyor, hepinizi gösterdiğiniz başarılı performanstan dolayı tebrik ediyorum.” dedi.

Konuşmaların ardından çocukların yaptığı halk oyunları, taekwondo, modern dans gibi gösteriler izleyicilerden büyük alkış aldı. Gösterileri sonrası protokol üyeleri çocuklara tek tek belgelerini verdiler.

Ailelerin büyük bir mutluluk ve gururla takip ettiği tören, çektirilen hatıra fotoğrafı ile sona erdi.

 

 

0
mutlu
Mutlu
0
_zg_n
Üzgün
0
sinirli
Sinirli
0
_a_rm_
Şaşırmış
0
vir_sl_
Virüslü
YAZ SPOR OKULLARINDA GÖRKEMLİ KAPANIŞ

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Giriş Yap

Uygulamayı Yükle

Uygulamamızı yükleyerek içeriklerimize daha hızlı ve kolay erişim sağlayabilirsiniz.

Giriş Yap

Haberim26 ayrıcalıklarından yararlanmak için hemen giriş yapın veya hesap oluşturun, üstelik tamamen ücretsiz!

Bizi Takip Edin