featured

ŞAMPİYON ÇAĞDAŞ PERİLERİ

service

Özel Çağdaş Okulları Genç Kız A Lise Basketbol Takımı, Gençlik ve Spor Bakanlığı ile Milli Eğitim Bakanlığı tarafından düzenlenen okullar arası genç kızlar basketbol il müsabakalarında, bir kez daha Eskişehir şampiyonu oldu.

Kurulduğu günden bu yana şampiyonluğu kimselere bırakmayan Çağdaş Okulları Genç Kız A Lise Basketbol Takımı, Gençlik ve Spor Bakanlığı ile Milli Eğitim Bakanlığı tarafından ortak düzenlenen okullar arası genç kızlar basketbol il müsabakalarında final maçında Eskişehir Anadolu Lisesi ile karşılaştı. Rakibini 97-36’lık skorla mağlup eden Çağdaş’ın kızları Eskişehir şampiyonu oldu.

ÜST ÜSTE 5 YILDIR ESKİŞEHİR ŞAMPİYONU

Turnuvada üst üste 5 senedir Eskişehir Şampiyonu olan Çağdaş Perileri, Eskişehir’i Türkiye genelindeki turnuvalarda da başarıyla temsil ediyor. 2021-2022 ve 2022-2023 eğitim- öğretim dönemlerinde Eskişehir’i temsil eden Çağdaş Perileri, Türkiye’nin en başarılı 16 takımı arasına girmişti.

HEDEF TÜRKİYE ŞAMPİYONASI

Özel Çağdaş Fen Lisesi Müdür Yardımcısı ve Basketbol Koçu Burak Şen, son 5 yıldır Eskişehir şampiyonu olduklarını hatırlatarak şunları söyledi: “Takımımız, kurulduğu yıldan bu yana Eskişehir şampiyonluğu gururunu bizlere yaşatıyor. Kızlarımız, Eskişehir’de gösterdikleri başarıyı, azim ve mücadele ile Türkiye geneline de taşıyor. 2 yıldır üst üste Türkiye’nin en iyi 16 takımı arasına giren takımımızın, bu yılki hedefi ise Türkiye Şampiyonasına katılmak. Onların bu başarıya inanarak ve çok çalışarak ulaşacaklarına olan güvenimiz tam. Biz her zaman onların destekçisi olacağız. Her birini tebrik ediyor, Türkiye Şampiyonası yolunda başarılar diliyorum.”

0
mutlu
Mutlu
0
_zg_n
Üzgün
0
sinirli
Sinirli
0
_a_rm_
Şaşırmış
0
vir_sl_
Virüslü
ŞAMPİYON ÇAĞDAŞ PERİLERİ

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Giriş Yap

Uygulamayı Yükle

Uygulamamızı yükleyerek içeriklerimize daha hızlı ve kolay erişim sağlayabilirsiniz.

Giriş Yap

Haberim26 ayrıcalıklarından yararlanmak için hemen giriş yapın veya hesap oluşturun, üstelik tamamen ücretsiz!

Bizi Takip Edin