featured

ÇAĞDAŞ TAKIMLARI TURNUVAYA DAMGASINI VURUYOR

service

Okullar Arası Ortaokul Küçükler Basketbol İl Birinciliği Müsabakaları devam ediyor. Özel Çağdaş Okulları her sene olduğu gibi bu sene de çeşitli dallarda turnuvaya damgasını vurmaya devam ediyor.

Okullar Arası 3X3 Basketbol Genç Kızlar İl Birinciliği Müsabakalarında mücadele eden Özel Çağdaş Okulları Genç Kız Basketbol Takımı turnuvaya damgasını vurdu. Takım, turnuvada oynadığı tüm maçları kazanarak bu yıl da Eskişehir Şampiyonu oldu. Özel Çağdaş Fen ve Anadolu Lisesi kurulduğundan bu yana şampiyonluğu kimseye vermeyen Genç Kız Basketbol Takımı, geçen sene de Türkiye’de ilk 16 takım arasına girme başarısı göstermişti. Genç Kız Basketbol Takımı, bu sene de 9-11 Mayıs tarihleri arasında düzenlenecek olan grup müsabakalarında Eskişehir temsil edecek.

“NAMAĞLUP KÜÇÜKLER” YARI FİNALDE

Özel Çağdaş Okulları Erkek Basketbol ve Küçük Kız Basketbol takımları da grubunda oynadığı tüm maçları kazanarak grup 1.si olarak yarı finale çıktı. Yarı finale tıpkı Genç Kız Basketbol Takımı gibi “namağlup” unvanıyla çıkan küçük erkek ve küçük kız basketbol takımlarının hedefi adını finale yazdırmak.

ABLALARININ YOLUNDAN GİDİYORLAR

Özel Çağdaş Okulları Basketbol Antrenörü Burak Şen, “Öncelikle her sene olduğu gibi bu sene de turnuvada ses getiren tüm takımlarımızı, başarıya giden yolda verdikleri emekler için kutluyorum. Genç Kız Basketbol Takımımız her sene olduğu gibi bu sene de büyük başarı göstererek şampiyon oldu ve şehrimizi de yine başarıyla temsil edeceklerine inanıyorum. Küçük kız ve küçük erkek takımlarımız da ablalarının yolundan gidiyor. Her iki takımımız da yarı finale tüm maçları kazanarak çıktı. Onlardan da şampiyonluk bekliyoruz” ifadelerini kullandı.

TENİS TAKIMI İLK TURNUVASINDA İL 3.SÜ OLDU

Özel Çağdaş Okulları’nın turnuvadaki başarısı basketbol takımıyla da sınırlı değil. Okullar arası Küçük Kızlar Tenis İl Birinciliği müsabakalarına ilk kez katılan Küçük Kız Tenis Takımı, TED Koleji ile 3.’lük 4.’lük maçı için sahaya çıktı. Sahada üstün bir başarı gösteren tenisçi kızlar, maçı 2-0 kazanarak il 3.’sü oldu.

0
mutlu
Mutlu
0
_zg_n
Üzgün
0
sinirli
Sinirli
0
_a_rm_
Şaşırmış
0
vir_sl_
Virüslü
ÇAĞDAŞ TAKIMLARI TURNUVAYA DAMGASINI VURUYOR

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Giriş Yap

Uygulamayı Yükle

Uygulamamızı yükleyerek içeriklerimize daha hızlı ve kolay erişim sağlayabilirsiniz.

Giriş Yap

Haberim26 ayrıcalıklarından yararlanmak için hemen giriş yapın veya hesap oluşturun, üstelik tamamen ücretsiz!

Bizi Takip Edin