featured

BAŞKAN BÜYÜKERŞEN’DEN ÇAĞDAŞ KAYAK KAMPI’NA ÖVGÜ

service

Çağdaş Kolejliler Gençlik ve Spor Kulübü tarafından bu yıl 2. kez Kars Sarıkamış’ta düzenlenen 8. Çağdaş Kayak Kampına katkı gösterenlere plaket töreni düzenlendi.
Eskişehir Büyükşehir Belediye Başkanı Prof. Dr. Yılmaz Büyükerşen’in katılımıyla gerçekleşen plaket töreninde, kampın düzenlenmesinde emeği geçenlere plaketleri takdim edildi.
KAYAK SPORUNDA KENDİLERİNİ KEŞFETMELERİNİ VE GELİŞTİRMELERİNİ AMAÇLIYORUZ
Törende konuşan ESBAV Yönetim Kurulu Üyesi Doç. Dr. Yavuz Tuna, “Amacımız öğrencilerimizin kayak sporunda kendilerini keşfetmelerini ve geliştirmelerini sağlamak. Bu yıl 8. kez kayak kampımızı başarıyla tamamladık. Kayak branşında milli takım hocalarıyla gerçekleşen kamplarımız hem öğrencilerimiz hem de velilerimiz için dolu dolu geçti. Ben bir kez daha bu organizasyonda emek veren herkese teşekkür ediyorum” diye konuştu.
BÜYÜKERŞEN: ESKİŞEHİR’DEN MİLLİ KAYAKÇILAR YETİŞTİRİYORSUNUZ
Çağdaş Kayak Kampı’nın düzenlenmesinde emeği geçenlere plaketlerini veren Eskişehir Büyükşehir Belediye Başkanı Prof. Dr. Yılmaz Büyükerşen, Özel Çağdaş Okullarında düzenlenen bu etkinliğin önemine değinerek şunları söyledi: “Kayak merkezi olmayan bir şehir olmamıza rağmen, milli kayak hocalarının çocuklarımıza kayak öğretebileceği bir imkan sağlamanız çok değerli. Eskişehir’de bir ilke imza atarak böyle bir organizasyona ev sahipliği yaptığınız ve kayak merkezi olmayan şehrimizden geleceğin milli kayakçılarını yetiştirdiğiniz için teşekkür ediyorum. Sadece eğitim açısından ya da sadece spor açısından değil, sosyalleşme açısından büyük önem taşıyor. Böyle bir etkinliğin çocuklarla beraber velilere de çok büyük katkısı olduğunu düşünüyorum. Hepinizi kutluyorum. Bu kampın uzun yıllar sürmesini, devam etmesini diliyorum.”
Ödül töreninin sonunda Çağdaş Kayak Kampı’nın en minikleri Başkan Büyükerşen’e pasta sürprizi yaptı.

0
mutlu
Mutlu
0
_zg_n
Üzgün
0
sinirli
Sinirli
0
_a_rm_
Şaşırmış
0
vir_sl_
Virüslü
BAŞKAN BÜYÜKERŞEN’DEN ÇAĞDAŞ KAYAK KAMPI’NA ÖVGÜ

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Giriş Yap

Uygulamayı Yükle

Uygulamamızı yükleyerek içeriklerimize daha hızlı ve kolay erişim sağlayabilirsiniz.

Giriş Yap

Haberim26 ayrıcalıklarından yararlanmak için hemen giriş yapın veya hesap oluşturun, üstelik tamamen ücretsiz!

Bizi Takip Edin