featured

KUAFÖRLERİN SORUNLARINI DİNLEDİLER

service
Odunpazarı Belediye Başkanı Kazım Kurt ve Cumhuriyet Halk Partisi’nin Eskişehir Büyükşehir Belediye Başkan Adayı Ayşe Ünlüce, esnaf odaları ziyaretlerine devam ediyor. Başkan Kurt ve Ünlüce, son olarak Eskişehir Berberler, Kuaförler, Güzellik ve Dövmecilik Salonu İşletmeleri Esnaf ve Sanatkârlar Odası’nı ziyaret etti.
Oda Başkanı Gürdal Sarıkaya ve yönetim kurulu üyeleri ile bir araya gelen Başkan Kurt ve Ünlüce, Sarıkaya ve arkadaşları ile sektörün sorun, ihtiyaç ve talepleriyle ilgili görüş
alışverişinde bulundu. Ziyarette 31 Mart’ta gerçekleşecek yerel seçimlerin önemine dikkat çeken Başkan Kurt ve Ünlüce, Eskişehir Berberler, Kuaförler, Güzellik ve Dövmecilik Salonu İşletmeleri Esnaf ve Sanatkârlar Odası yönetici ve üyelerinden yerel seçimlerde Eskişehir Büyükşehir Belediyesi’nde Ayşe Ünlüce’ye, Odunpazarı Belediyesi’nde Kazım Kurt’a, Tepebaşı Belediyesi’nde de Ahmet Ataç’a destek istedi. İkili, Oda Başkanı Gürdal Sarıkaya ve yönetim kuruluna ev sahiplikleri için teşekkür etti.
Başkan kurt ve Ünlüce’nin ziyaretinden duydukları memnuniyeti dile getiren Oda Başkanı Gürdal Sarıkaya ve arkadaşları, Başkan Kurt ve Ünlüce’ye çalışmalarında başarılar diledi.
0
mutlu
Mutlu
0
_zg_n
Üzgün
0
sinirli
Sinirli
0
_a_rm_
Şaşırmış
0
vir_sl_
Virüslü
KUAFÖRLERİN SORUNLARINI DİNLEDİLER

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Giriş Yap

Uygulamayı Yükle

Uygulamamızı yükleyerek içeriklerimize daha hızlı ve kolay erişim sağlayabilirsiniz.

Giriş Yap

Haberim26 ayrıcalıklarından yararlanmak için hemen giriş yapın veya hesap oluşturun, üstelik tamamen ücretsiz!

Bizi Takip Edin