featured

EYT’LİLERDEN BAŞKAN ATAÇ’A TEŞEKKÜR

service

Tepebaşı Belediye Başkanı Dt. Ahmet Ataç’ı ziyaret eden Eskişehir Emeklilikte Yaşa Takılanlar Derneği Başkanı Mustafa Kara ve dernek üyeleri, yıllardır süren mücadelelerinde verdiği destekler için teşekkürlerini iletti.

Tepebaşı Belediye Başkanı Dt. Ahmet Ataç, Eskişehir Emeklilikte Yaşa Takılanlar Derneği Başkanı Mustafa Kara ve dernek üyeleri ile bir araya geldi.

Ziyarette Kara, EYT mücadelesinde yıllar boyunca yanlarında olduğu için Başkan Ataç’a teşekkür etti ve EYT düzenlemesinin yer aldığı Resmi Gazete’yi armağan etti.

Başkan Ataç: Halkımızın sorunlarının kalıcı çözümüne çok az kaldı

Konuklarına teşekkür eden Başkan Ataç ise EYT meselesinin çözülmesinde CHP Genel Başkanı ve Millet İttifakı Cumhurbaşkanı adayı Kemal Kılıçdaroğlu’nun büyük emekleri olduğunu kaydetti. Başkan Ataç, “Yıllardır sürdürdüğünüz örgütlü emek mücadelenizde her zaman yanınızdaydım. Bu kazanımdan dolayı da sizler adına çok mutlu oldum. Bu dünyadaki en kutsal kavramlardan biri emektir. Sizler de emeğinizin, yıllar boyu döktüğünüz alın terinizin karşılığını alabilmek için örgütlü olarak mücadele verdiniz. Bu hakkın alınabilmesi adına Genel Başkanımız ve Cumhurbaşkanı adayımız Kemal Kılıçdaroğlu’nun büyük mücadelesi oldu. Sayın Kılıçdaroğlu halkımızın refahı adına hükümete yaptığı baskılar ile emeklilere bayramlarda birer maaş ikramiye, 3600 ek gösterge, KYK faizlerinin silinmesi gibi konuların ardından nihayet EYT konusunun da çözülmesini sağladı. Tüm halkımızın sorunlarının kalıcı çözümüne ise çok az kaldığına inanıyorum” diye konuştu.

Buluşma, Resmi Gazete’de yer alan EYT düzenlemesi ile birlikte çektirilen hatıra fotoğrafının ardından sona erdi.

0
mutlu
Mutlu
0
_zg_n
Üzgün
0
sinirli
Sinirli
0
_a_rm_
Şaşırmış
0
vir_sl_
Virüslü
EYT’LİLERDEN BAŞKAN ATAÇ’A TEŞEKKÜR

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Giriş Yap

Uygulamayı Yükle

Uygulamamızı yükleyerek içeriklerimize daha hızlı ve kolay erişim sağlayabilirsiniz.

Giriş Yap

Haberim26 ayrıcalıklarından yararlanmak için hemen giriş yapın veya hesap oluşturun, üstelik tamamen ücretsiz!

Bizi Takip Edin