featured

ERKEN SEÇİM DEĞİL, DERHAL SEÇİM

service

İYİ Parti İl Başkanı Eren Ekmen yaptığı açıklamada “Dolar 13.5 TLyi gördü. Düşünün ki bir ülkenin Cumhurbaşkanı konuşmaya başlıyor ve döviz yukarı doğru harekete geçiyor. Düşünün ki Merkez Bankası, bağımsız olması gerekirken, hükümet emrine amade olmuş, piyasaya müdahale etmekten aciz durumda masasında oturuyor. Bu ülkenin vatandaşı bu insanlara otursun diye mi maaş veriyor? Ülkenin ekonomi profesörleri yalvarıyor, en azından susun, konuşmayın diyor. inanın bugün cumhurbaşkanı konuşmasa veya erken seçim kararı alınsa dolar en az 2 TL düşer.

Türk Lirası son bir ayda %50 değer kaybetti. Cumhurbaşkanı bu durumun bilinçli bir tercih olduğunu, ne yaptığını bildiğini söylüyor. Ayrıca ekonominin kitabını yazdığını söylüyor. Cumhurbaşkanının bir şeyler yazmış olduğu doğru, ama her şeyi yanlış yazmış ki, okuyanlar onun söylediklerini yaptıklarından dolayı bugün binlerce sanayicinin, işçinin, memurun evine ateş düştü, düşüyor. Ama sayın cumhurbaşkanı çaresizce konuşuyor, ekonomi bürokratlarını bir korku sarmış ve konuşamıyor, piyasaya müdahale edemiyor.

Ülkemiz çaresiz değildir. Ülkemizin içinde bulunduğu durumdan tek bir çıkış yolu vardır. O da erken seçimdir. Genel Başkanımız son bir haftadır bu durumu vurgulamaktadır. Ülkemizde yetişmiş binlerce genç bilim insanı, basiretli bürokratlar vardır. Bu insanlar halihazırda dışlanmaktadır. Çünkü Cumhurbaşkanı herkesi kendine amade etmek istemektedir. Erken seçim sonrasında ekonomiyi 6 ayda işte bu basiretli ve liyakatli bürokratlarla bilim insanlarıyla ülkeyi düze çıkaracağız. Bu nedenle bir an önce erkene seçime gidilerek sandık milletin önüne konulmalı, milletimiz bir an önce bu basiretiz ve liyakatsiz yönetimden kurtulmalıdır. Evlere daha fazla ateş düşmeden, tedarik zinciri daha fazla bozulmadan, zam yağmurları altında inim inim inleyen vatandaşı rahatlatmak için bu ülkeyi yönetenlerin son hizmeti erken seçim kararı almaktır. Her geçen gün aleyhimize işlemekte, vatandaşımız fakirleşmekte, sanayicimizin malı yabancılara peşkeş çekilmektedir. Biz İYİ Parti olarak ekonominin bu kötü gidişatına asla sessiz kalmayacağız”dedi.

0
mutlu
Mutlu
0
_zg_n
Üzgün
0
sinirli
Sinirli
0
_a_rm_
Şaşırmış
0
vir_sl_
Virüslü
ERKEN SEÇİM DEĞİL, DERHAL SEÇİM

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Giriş Yap

Uygulamayı Yükle

Uygulamamızı yükleyerek içeriklerimize daha hızlı ve kolay erişim sağlayabilirsiniz.

Giriş Yap

Haberim26 ayrıcalıklarından yararlanmak için hemen giriş yapın veya hesap oluşturun, üstelik tamamen ücretsiz!

Bizi Takip Edin