featured

BÜYÜKERŞEN ÇİFTELER’Lİ MUHTARLAR İLE BULUŞTU

service

2021 yılının genel değerlendirmesi ve 2022 yılında yapılacak olan çalışmalar için ilçe muhtarları ile gerçekleştirilen toplantılar Çiftelerli muhtarlarla devam etti.

Geçtiğimiz haftalarda Alpu, Mahmudiye, Mihalgazi, Sarıcakaya ve Seyitgazi muhtarlarıyla bir araya gelen Eskişehir Büyükşehir Belediye Başkanı Yılmaz Büyükerşen, şimdi de Çifteler ilçesi muhtarlarıyla buluştu. Gerçekleştirilecek çalışmalar hakkında muhtarlarla bilgi alışverişi yapılmasının iş programının belirlenmesinde büyük önemi olduğunu belirten Başkan Büyükerşen, “Muhtarlarımız vatandaşlarımızın taleplerini bizlere iletmekte her zaman bir köprü görevi görüyor. Muhtarlarımızı her zaman çok önemsiyoruz. Bu sebeple tüm muhtarlarımız ile yıl sonuna kadar bu toplantılarımızı sürdüreceğiz. Tüm muhtarlarımıza toplantılara katılım sağladıkları için teşekkür ediyorum” dedi.

Prof. Dr. Yılmaz Büyükerşen’in başkanlığında düzenlenen muhtarlık toplantılarına, belediyenin ilgili bürokratlarının ve daire başkanlarının yanı sıra Büyükşehir Belediyesi Genel Sekreteri Ayşe Ünlüce ve ESKİ Genel Müdürü Oğuzhan Özen de katıldı.

Gerçekleştirilen çalışmalar için Büyükşehir Belediyesi ve Başkan Büyükerşen’e teşekkür eden Çifteler muhtarları, belediye ile işbirliği yapmaktan büyük mutluluk duyduklarını da ifade ettiler.

1
mutlu
Mutlu
0
_zg_n
Üzgün
0
sinirli
Sinirli
0
_a_rm_
Şaşırmış
0
vir_sl_
Virüslü
BÜYÜKERŞEN ÇİFTELER’Lİ MUHTARLAR İLE BULUŞTU

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Giriş Yap

1 Yorum

  1. 2 yıl önce

    hocam Allah sizden razı olsun eski hastanızım çok teşekkür ederim. Covid için 3 aşımızıda vurundum. Fakat başladığından beri 1 kere randevu aldık covid oldum gelemedim tekrar aldım 1hafta öncesi acile gelmek zorunda kaldım yer olmadığı icin özel bir hastanede anjio olmak zorunda kaldım pazartesi tekrar alacağım oksijen tüpüyle gelmek zor oluyor. Emekleriniz hakkını ödeyemeyiz iyi ki varsınız.

    Cevapla
Uygulamayı Yükle

Uygulamamızı yükleyerek içeriklerimize daha hızlı ve kolay erişim sağlayabilirsiniz.

Giriş Yap

Haberim26 ayrıcalıklarından yararlanmak için hemen giriş yapın veya hesap oluşturun, üstelik tamamen ücretsiz!

Bizi Takip Edin