featured

BAŞKANLAR ALPU’DA BİR ARAYA GELDİ

service

Eskişehir merkez ve kırsal ilçe belediye başkanları, Eskişehir Büyükşehir Belediye Başkanı Yılmaz Büyükerşen’in katıldığı “Belediye Başkanları Buluşması” kapsamında Alpu ilçesinde bir araya geldi. Başkanlar düzenlenen toplantıda birlik ve beraberlik içinde çalışmaya devam edeceklerini vurguladılar.

 

Eskişehir’in merkez ve kırsal ilçe belediye başkanlarını bir araya getiren “Belediye Başkanları Buluşması” Alpu Belediye Başkanı Gürbüz Güller’in ev sahipliğinde gerçekleştirildi.

Buluşmaya Eskişehir Büyükşehir Belediye Başkanı Prof. Dr. Yılmaz Büyükerşen, Odunpazarı Belediye Başkanı Kazım Kurt, Tepebaşı Belediyesi Başkan Vekili Erdoğan Aydoğmuş, Han Belediye Başkanı Erdal Şanlı, Mahmudiye Belediye Başkanı İshak Gündoğan, Seyitgazi Belediye Başkanı Uğur Tepe, Mihalıççık Belediye Başkanı Haydar Çorum, Büyükşehir Belediyesi Genel Sekreteri Av. Ayşe Ünlüce, ESKİ Genel Müdürü Oğuzhan Özen ve CHP İl Başkanı Talat Yalaz katıldı.

Alpu Belediyesi’nde bir araya gelen Başkanlar, yaptıkları çalışmalar hakkında bilgilendirme yaparak değerlendirmede bulundular. Eskişehirlilere en iyi hizmeti verebilmek için bilgi alışverişinde bulunan Başkanlar, birlik ve beraberlik içerisinde çalışmaya kararlılıkla devam edeceklerini belirttiler. Büyükerşen ve beraberindeki belediye başkanları daha sonra Alpu ilçe ve mahalle muhtarlarıyla toplantı yaparak sorunlar ve çözüm önerileri üzerine görüş alışverişinde bulundular. Ardından ESMEK Alpu Eğitim Merkezi’ni ziyaret eden Başkanlar, eğitmenler ve kursiyerlerle bir araya geldiler. Burada ESMEK Alpu Eğitim Merkezi Birim Sorumlusu Meltem Kükrer, kendilerine verdiği destekler nedeniyle Başkan Büyükerşen’e hediye takdim etti. İlçede esnaf ve vatandaş ziyareti de yapan belediye başkanları, ilçe esnafı ve vatandaşlardan büyük ilgi gördüler.

Belediye Başkanları Buluşması çektirilen fotoğraf ile tamamlandı.

0
mutlu
Mutlu
0
_zg_n
Üzgün
0
sinirli
Sinirli
0
_a_rm_
Şaşırmış
0
vir_sl_
Virüslü
BAŞKANLAR ALPU’DA BİR ARAYA GELDİ

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Giriş Yap

Uygulamayı Yükle

Uygulamamızı yükleyerek içeriklerimize daha hızlı ve kolay erişim sağlayabilirsiniz.

Giriş Yap

Haberim26 ayrıcalıklarından yararlanmak için hemen giriş yapın veya hesap oluşturun, üstelik tamamen ücretsiz!

Bizi Takip Edin