featured

BAŞKAN KURT ESNAFLA BULUŞTU

service

Odunpazarı Belediye Başkanı Kazım Kurt, çarşı esnafının her hafta başında Çarşı Camiinde “hayırlı ve bereketli kazanç” için ettiği esnaf duasına katıldı. Esnaf ile bir araya gelen Başkan Kurt, esnafa bol kazanç diledi. Çarşı esnafı ise Başkan Kurt’a Odunpazarı Belediyesi’nin Çarşı camiine yaptırdığı şadırvan için teşekkür etti. Başkan Kurt, duanın ardından Hamamyoluesnafı ile kahvaltı etti. Esnaf ile sohbet eden Başkan Kurt, esnafın talebini dinleyerek notlar aldı.

Kahvaltıda konuşan Başkan Kurt, Türkiye ekonomisinin yönetilemediğini söyledi. İstikrarsız bir yönetimin olduğunu ifade eden Başkan Kurt, “Cumhurbaşkanı 1 yıl içinde kaç kez Merkez Bankası başkanını değiştirdi. Hiç kimse zorlamadı, seçim yapılmadı. Tek adam, canı ne yapmak istiyorsa, onu yapıyor. Bu doğru değil. Eğer, liberal ekonomiyi uygulayacaksa, piyasa kendi şartları ile oluşmalı. Hükümetler de bunu güvence altına almalı. Yoksa hükümetin her müdahalesinde farklı sonuçlar ortaya çıkar. O da esnafı hesap yapamaz bir noktaya getirir. 6 ay sonra ne kadar kazanacağını bilmezseniz, yatırım yapamazsınız. Yapılan yatırımın bir güvencesinin olması gerektiğini vurgulayan Başkan Kurt, bu güvencenin de hukuk olduğunun altını çizdi. “Eğer hukuk biterse, sizin ticari hayatınız da sanayi hayatınız da biter” diyen Başkan Kurt, gerçekleştirdiği esnaf ve Pazar ziyaretlerinde esnafın işlerin durgunluğundan şikâyetçi olduğunu ifade etti.

“CUMHURİYET HALK PARTİSİ OLARAK ESKİŞEHİR’İ YENİDEN ALMAK İSTİYORUZ”

“Alışverişte sıkıntıdayız. Şuan da piyasanın şartlarına göre memur maaşları, işçi maaşları kaç

lira olursa olsun, geçinme şansı yok. Alışveriş yapma şansı yok. Vatandaş, 5 kuruş için pazarlık yapıyor” diyen Başkan Kurt, konuşmasına şu sözlerle teşekkür etti: “Bu şartlar altında seçime gidiyoruz. Bu seçimde Cumhuriyet Halk Partisi olarak Eskişehir’i yeniden almak istiyoruz. Merkezdeki 3 belediyemizin istikrarını sürdürmek, ilçelerdeki tüm belediyelerimizin yapısını değiştirmek istiyoruz. Eskişehir’de merkezi hükümetin çalışmalarını tek başına frenlemeşansımız yok. Ama en azından dengeleme şansımız olur. En azından yanlışlarını gösterme ihtimalimiz olur.” 10 yıldır Odunpazarı’nda Belediye Başkanlığı yaptığına dikkat çeken Başkan Kurt, çarşı esnafının Odunpazarı Belediyesi’nden yana bir sorun yaşamadığını dile getirdi. Odunpazarı’nda işportaya izin vermediklerinin altını çizen Başkan Kurt, “Dükkanı olan para kazanıyor” dedi.

“SANKİ BİR ABİ, BİR BABA GİBİ”

Başkan Kurt’un gerçekleştirdiği çalışmalardan duydukları memnuniyeti dile getiren Hamamyolu Esnafı, “Biz Başkanımızdan çok memnunuz. Bize, bir belediye başkanı değil de sanki bir abi, bir baba gibi” dedi. Başkan Kurt’un her zaman kendilerine destek olduğunu belirten Hamamyolu esnafı, Hamamyolu’nda belediyenin gerçekleştireceği çalışmalarda kendilerinden fikir alındığını kaydetti. Esnaf, “Hamamyolu Projesinde her şeyi bize danıştılar. Bizi yalnız bırakmadığı için Başkan Kazım Kurt’a teşekkür ediyoruz” dedi.

0
mutlu
Mutlu
0
_zg_n
Üzgün
0
sinirli
Sinirli
0
_a_rm_
Şaşırmış
0
vir_sl_
Virüslü
BAŞKAN KURT ESNAFLA BULUŞTU

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Giriş Yap

Uygulamayı Yükle

Uygulamamızı yükleyerek içeriklerimize daha hızlı ve kolay erişim sağlayabilirsiniz.

Giriş Yap

Haberim26 ayrıcalıklarından yararlanmak için hemen giriş yapın veya hesap oluşturun, üstelik tamamen ücretsiz!

Bizi Takip Edin