featured

BAŞKAN ATAÇ’TAN İYİ PARTİ’YE HAYIRLI OLSUN ZİYARETİ

service

Tepebaşı Belediye Başkanı Dt. Ahmet Ataç, son yapılan genel kurulda başkanlığa seçilen İyi Parti Eskişehir İl Başkanı Emine Edizgil ve yönetimine hayırlı olsun ziyareti gerçekleştirdi.

Tepebaşı Belediye Başkanı Ahmet Ataç, Eskişehir’de faaliyet gösteren siyasi parti temsilcileri ile bir araya gelmeye devam ediyor.

Son olarak Başkan Ataç, geçtiğimiz günlerde yapılan genel kurulda başkanlığa seçilen İyi Parti Eskişehir İl Başkanı Emine Edizgil ve yönetimini ziyaret etti. Samimi bir ortamda gerçekleşen ziyarette, Millet İttifakı tarafından yayınlanan Ortak Mutabakat Metni konuşuldu. Ortak Mutabakat Metninin ülkenin kurtuluş reçetesi olduğunu belirten Tepebaşı Belediye Başkanı Ahmet Ataç, ülkesini sevenlerin parti farkı gözetmeksizin ortak çalışması gerektiğini söyledi.

Ziyaretinden ötürü duyduğu memnuniyeti dile getiren Emine Edizgil ise, kişisel hırsların bir köşeye atılıp, ülke için kolları sıvama zamanının geldiğine dikkat çekti.

Öte yandan hatıra fotoğrafı çekinilmesiyle sona eren ziyarette, İyi Parti Tepebaşı İlçe Başkanı Nusret Kabasakal da yer aldı.

0
mutlu
Mutlu
0
_zg_n
Üzgün
0
sinirli
Sinirli
0
_a_rm_
Şaşırmış
0
vir_sl_
Virüslü
BAŞKAN ATAÇ’TAN İYİ PARTİ’YE HAYIRLI OLSUN ZİYARETİ

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Giriş Yap

Uygulamayı Yükle

Uygulamamızı yükleyerek içeriklerimize daha hızlı ve kolay erişim sağlayabilirsiniz.

Giriş Yap

Haberim26 ayrıcalıklarından yararlanmak için hemen giriş yapın veya hesap oluşturun, üstelik tamamen ücretsiz!

Bizi Takip Edin