featured

AYŞE ÜNLÜCE, KADINLARA KOOPERATİF KURMA ÇAĞRISI YAPIYOR

service

Eskişehir Büyükşehir Belediye Başkan adayı Ayşe Ünlüce, saha çalışmaları kapsamında ev ziyaretlerine devam ederek seçmenlerin desteğini topluyor. Son ziyaretini Mahmudiye İlçesi’nde gerçekleştiren Ünlüce, ilçe sakini Hatice Karataş ve komşularını ziyaret ederek samimi bir ortamda vatandaşlarla buluştu.

 

Ziyaret esnasında, gençlerin köyden kente göç etmesinin nasıl engellenebileceği ve kadınların iş gücüne nasıl katılım sağlanabileceği gibi önemli konular üzerinde konuşuldu. Ünlüce, bu konuda Büyükşehir Belediyesi’nin özellikle kooperatifleşmeyi yaygınlaştırmayı hedeflediğini belirtti. Kadınların isteği halinde kooperatif kurabileceklerini ve ürettikleri ürünlere alım garantisi verilerek Büyükşehir Belediyesi’nin üretici marketlerinde satışa sunulabileceğini ifade etti.

 

Mahmudiye’deki sıcak su kaynaklarının değerlendirilmesi önerisinde bulunan Ünlüce, örneğin çiçek veya çim serası kurularak istihdam yaratılmasının mümkün olduğunu vurguladı. Bir serada bugün 20 ile 25 kişinin istihdam edildiğini belirten Ünlüce, Büyükşehir Belediyesi olarak kırsaldaki vatandaşların üretim yapmaları için her türlü desteği sağlamaya hazır olduklarını dile getirdi.

0
mutlu
Mutlu
0
_zg_n
Üzgün
0
sinirli
Sinirli
0
_a_rm_
Şaşırmış
0
vir_sl_
Virüslü
AYŞE ÜNLÜCE, KADINLARA KOOPERATİF KURMA ÇAĞRISI YAPIYOR

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Giriş Yap

Uygulamayı Yükle

Uygulamamızı yükleyerek içeriklerimize daha hızlı ve kolay erişim sağlayabilirsiniz.

Giriş Yap

Haberim26 ayrıcalıklarından yararlanmak için hemen giriş yapın veya hesap oluşturun, üstelik tamamen ücretsiz!

Bizi Takip Edin