featured

ÖZGÜR ÖZEL ADAYLIĞINI AÇIKLADI

service

CHP Grup Başkanı Özgür Özel, partisinin genel merkezinde gerçekleştirdiği basın toplantısında CHP Genel Başkan adaylığını ilan etti.

Cumhuriyet Halk Partisi (CHP) Grup Başkanı Özgür Özel, partisinin genel merkezinde basın toplantısı gerçekleştirdi.

Özel’e destek vermek için CHP’li milletvekilleri, MYK üyeleri ve Özel’in eşi Didem Özel ile kızı İpek Özel de CHP Genel Merkezi’ne geldi.

Toplantıda Özel, değişim çağrılarına yönelik partisinin adımlarını ve tutum belgesini açıkladı.

Özgür Özel konuşmasında, ”Seçim öncesi Türkiye’de oluşan büyük değişim ihtiyacı umutsuzluğa dönüştü.” dedi. Özel, partisinin değişim çağrıları doğrultusunda hedefler belirlediklerini, buna göre yeni bir yol haritası çizdiklerini belirtti.

”Toplumun her kesimini kapsayan yatay siyaseti sahipleniyoruz.” diyen Özgür Özel, ”En büyük değişimler, en büyük kırılmalarla başlar.” ifadelerini kullandı.

”Partimizin Yönetimi Yenilginin Sorumluluğunu Üstlenmedi”

Partisinin seçim yenilgisinin sorumluluğunu üstlenmediğini söyleyen Özel, ”Sorumluluk üstlenmeyen bir yönetim kabul edilemez.” diye konuştu.

CHP Genel Başkanı Kemal Kılıçdaroğlu’nun, ittifak partileriyle yaptığı protokollere de değinen Özgür Özel, ”Kurullar bilgilendirilmeden protokol yapılması kabul edilemez.” şeklinde konuştu.

Özel açıklamasında, ”İttifak siyaseti, ittifak kuranların birbirine benzediği bir siyaset olmamalıdır. İttifaklar, parti vicdanında karşılık bulacak şekilde tasarlanmalıdır. Partimizin 39 milletvekilini başka partilere vermesi parti tarihinde unutulmayacak hasarlar bırakmıştır. Bu süreç parti içi denetime kapalı olarak yürütülmüştür. Seçilmiş kurullar dahi bilgilendirilmemiştir. Sorumluluk üstlenmeyen yönetim tarzı kabul edilemez.” ifadelerine yer verdi.

”Partinin Lideri Değişmelidir”

Partisinin kadro, tüzük ve kurallarının değişmesi gerektiğini vurgulayan Özel, ”Kadınların etkin olacağı siyaset tarzını etkin kılmak için, sağlık hizmetlerinden herkesin yararlanabileceği bir Türkiye için, başka Somalar, Ermenekler yaşanmaması için, CHP Genel Başkanlığı’na adaylığımı ilan ediyorum.” dedi.

0
mutlu
Mutlu
0
_zg_n
Üzgün
0
sinirli
Sinirli
0
_a_rm_
Şaşırmış
0
vir_sl_
Virüslü
ÖZGÜR ÖZEL ADAYLIĞINI AÇIKLADI

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Giriş Yap

Uygulamayı Yükle

Uygulamamızı yükleyerek içeriklerimize daha hızlı ve kolay erişim sağlayabilirsiniz.

Giriş Yap

Haberim26 ayrıcalıklarından yararlanmak için hemen giriş yapın veya hesap oluşturun, üstelik tamamen ücretsiz!

Bizi Takip Edin