featured

SU REZERVLERİ TÜKENİYOR

service

Eskişehir Çevre Derneği 22 Mart Dünya Su Günü nedeniyle suyun verimli kullanılmasına ve özellikle kentteki su rezervlerinin tükenmekte olduğuna dikkat çekmek için Köprübaşı’nda stant kurdu. Çevre derneği üyeleri vatandaşlara broşür ve su dağıttı.

Yapılan etkinlik ile ilgili basın açıklamasında bulunan Eskişehir Çevre Derneği Başkan Yardımcısı, Filiz Fatma Özkoç, “Eskişehir Çevre Derneği olarak 22 Mart Dünya Su Günü nedeniyle birtakım etkinlikler düzenledik. Burada bir bilgilendirme standı kurduk. Bu standı kurma amacımız tükenen su kaynaklarımız hakkında bilgilendirme yapmak. Bu bilgilendirmeyi yapmak için broşürler hazırladık. Bu broşürler ile birlikte su da dağıtıyoruz” ifadelerini kullandı.

Haller Gençlik Merkezi’ndeki gerçekleştirilen ‘Gelecekte Eskişehir Suları’ isimli sempozyuma da katılım sağladıklarını aktaran, Filiz Fatma Özkoç, “Su rezervleri elbet bir gün bitecek, bu yüzden birtakım önlemleri yapmak zorundayız. Bu önlemleri almak için bu konudaki bilinçlendirme için çalışmalar yapmalıyız ve vatandaşları da bilgilendirmeliyiz” şeklinde konuştu.

‘SUYUMUZ TÜKENİYOR’

Eskişehir’deki su rezervlerinde ciddi sıkıntı olduğunu belirten Özkoç “Çok uzun bir süre olmayan bir zaman içerisinde kentteki su rezervlerinin tükenme tehlikesi ile karşı karşıyayız. Bu noktada Eskişehir halkını daha fazla bilinçlendirmek istiyoruz. Biz dernek olarak üzerimize düşeni yapmaya çalışıyoruz. Konu ile ilgili yapılabilecekler için ilgili kurumlar da başvurduk. Suyumuzun tükenmekte olduğunu ilgililere bildirdik”

0
mutlu
Mutlu
0
_zg_n
Üzgün
0
sinirli
Sinirli
0
_a_rm_
Şaşırmış
0
vir_sl_
Virüslü
SU REZERVLERİ TÜKENİYOR

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Giriş Yap

Uygulamayı Yükle

Uygulamamızı yükleyerek içeriklerimize daha hızlı ve kolay erişim sağlayabilirsiniz.

Giriş Yap

Haberim26 ayrıcalıklarından yararlanmak için hemen giriş yapın veya hesap oluşturun, üstelik tamamen ücretsiz!

Bizi Takip Edin