featured

MİHALIÇÇIK’TA UYUŞTURUCU OPERASYONU

service

Eskişehir’de jandarma ekiplerince düzenlenen uyuşturucu operasyonunda 2 kişi yakalanırken, 10,5 gram skunk ve 2 adet uyuşturucu kullanma aparatı ele geçirildi.

Edinilen bilgilere göre, İl Jandarma Komutanlığına bağlı ekipler tarafından Mihalıççık ilçesinde O.E. isimli şahsın uyuşturucu ticareti yaptığı tespit edildi. Kaçakçılık ve Organize Suçlarla Mücadele (KOM) Şube Müdürlüğü ve Mihalıççık İlçe Jandarma Komutanlığı ekiplerince 28/01/2023 tarihinde yapılan operasyon sonucu şüpheli O.E.’nin üzerinde ve aracında yapılan aramada 6,5 gram skunk ve 2 adet uyuşturucu kullanma aparatı ele geçirildi. O.E.’nin yanında bulunan ve O.E.’den uyuşturucu madde aldığı değerlendirilen şüpheli V.E.’nin ise üzerinde yapılan aramada 4 gram skunk ele geçirildi.

Gözaltına alınan şüpheliler O.E. ve V.E. hakkında adli işlemlere başlanılarak O.E.’nin çıkarıldığı Nöbetçi Sulh Ceza Hakimliğince ‘Uyuşturucu Madde Ticareti Yapmak’ suçundan tutuklandığı, V.E.’nin ise ‘Kullanmak İçin Uyuşturucu Madde Satın Almak’ suçundan adli kontrol şartıyla serbest bırakıldığı öğrenildi.

0
mutlu
Mutlu
0
_zg_n
Üzgün
0
sinirli
Sinirli
0
_a_rm_
Şaşırmış
0
vir_sl_
Virüslü
MİHALIÇÇIK’TA UYUŞTURUCU OPERASYONU

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Giriş Yap

Uygulamayı Yükle

Uygulamamızı yükleyerek içeriklerimize daha hızlı ve kolay erişim sağlayabilirsiniz.

Giriş Yap

Haberim26 ayrıcalıklarından yararlanmak için hemen giriş yapın veya hesap oluşturun, üstelik tamamen ücretsiz!

Bizi Takip Edin