featured

MAHALLELİ ACİL SERVİS İSTİYOR

service

18 Temmuz 2016 Yılında kapatıldıktan sonra Sağlık Bakanlığı’na devredilen Atatürk Caddesi’ndeki Hava Hastanesi, hizmetine daha sonra Yunusemre Devlet Hastanesi’nin 2 Eylül Polikliniği olarak devam etmeye başlamıştı. Hastanenin devrinden sonra ise, hastanede yıllarca görev veren acil servisin kapatılması bölge halkını mağdur etti.

Acil Servis bölümünün yeniden açılmasını isteyen Kırmızıtoprak Mahallesi Meclisi ve bölgedeki diğer mahallelerin halkı, acil servisin yeniden hizmete girmesi beklentisini içeren dilekçelerini İl Sağlık Müdürlüğü’ne teslim etti.

Mahalle Meclisinden yapılan açıklamada; “Osmangazi, Vişnelik, Arifiye, Hoşnudiye, İstiklal ve Deliklitaş Mahallelerinde yaklaşık 100 bin nüfus yaşamaktadır. İnsan hayatında her bir saniyenin önemini düşünürsek, Şehir Hastanemizin 15 km, Yunusemre Devlet Hastanemizin de 6 km uzaklıkta olması sebebiyle bu hastanelerimizin acil polikliniğinin yoğunluğunun azaltılması açısından 2 Eylül Polikliniğinin acil servisinin yeniden açılmasını istiyoruz.” dediler.

Sağlık Müdürlüğü’nün halkın bu beklentine nasıl yanıt vereceği ise önümüzdeki günlerde belli olacak.

0
mutlu
Mutlu
0
_zg_n
Üzgün
0
sinirli
Sinirli
0
_a_rm_
Şaşırmış
0
vir_sl_
Virüslü
MAHALLELİ ACİL SERVİS İSTİYOR

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Giriş Yap

Uygulamayı Yükle

Uygulamamızı yükleyerek içeriklerimize daha hızlı ve kolay erişim sağlayabilirsiniz.

Giriş Yap

Haberim26 ayrıcalıklarından yararlanmak için hemen giriş yapın veya hesap oluşturun, üstelik tamamen ücretsiz!

Bizi Takip Edin