featured

LÖSEV’DEN HAYAT BAĞLARI PROJESİ

service

LÖSEV Türkiye çapında yetişkin hastalara yönelik gerçekleştirdiği “Hayat Bağları Projesi” kapsamında düzenlenen etkinliklerle yetişkin kanser hastalarını hayata bağlıyor.  Türkiye çapında eşzamanlı yürütülen projeyle hastaların moral ve motivasyonunun artırılması hedefleniyor.

 

Lösemili Çocuklar Sağlık ve Eğitim Vakfı LÖSEV, Hayat Bağları Projesi ile kanserle mücadele eden yetişkin hastaları, düzenlediği etkinlikler sayesinde bir araya getiriyor. Proje kapsamında gerçekleştirilen etkinliklerle yalnız olmadıklarını, ortak mücadele ile neler başarabileceklerini gören yetişkin hastalar, hayata daha sıkı bağlanıp sağlığına kavuşuyor.

Yeni yılı umutla bekleyen LÖSEV’e kayıtlı yetişkin kanser hastaları, Eskişehir’de bir araya gelerek süreçteki deneyimleri ve hayattan beklentilerini paylaştı. LÖSEV Eskişehir İl Koordinatörü Yelda İlker, şunları kaydetti: “Bu projemiz ile kanser nedeniyle hayattan uzaklaşmış yetişkinlerimiz birbirlerine yol arkadaşlığı yapmaktadır. Hayata bakış açılarını olumlu yönde değiştiren LÖSEV’in bu anlamlı etkinlikleri, iyileşmelerinde önemli bir etkendir. Yetişkin hastalarımız LÖSEV çatısı altında umutla iyileşirken gelen yeni yılın tüm ailelerimize sağlık ve mutluluk getirmesi en büyük dileğimizdir. Bu dileğimizi birlikte gerçekleştireceğiz.”

Yetişkin kanser hastalarının keyifli vakit geçirdiği etkinlik Passage Cafe & Patisserie’nin ev sahipliğinde gerçekleşti.

0
mutlu
Mutlu
0
_zg_n
Üzgün
0
sinirli
Sinirli
0
_a_rm_
Şaşırmış
0
vir_sl_
Virüslü
LÖSEV’DEN HAYAT BAĞLARI PROJESİ

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Giriş Yap

Uygulamayı Yükle

Uygulamamızı yükleyerek içeriklerimize daha hızlı ve kolay erişim sağlayabilirsiniz.

Giriş Yap

Haberim26 ayrıcalıklarından yararlanmak için hemen giriş yapın veya hesap oluşturun, üstelik tamamen ücretsiz!

Bizi Takip Edin