featured

HOLLANDA HEYETİNDEN ESKİŞEHİR’E ÖVGÜ

service

Hollanda’nın İstanbul Başkonsolosluğu ve Ankara Büyükelçiliği Kültür Ataşesi David Naves ve beraberindeki heyet, Eskişehir Büyükşehir Belediye Başkanı Prof. Dr. Yılmaz Büyükerşen’i ziyaret etti.   

Başkan Büyükerşen, Hollanda’nın İstanbul Başkonsolosluğu ve Ankara Büyükelçiliği Kültür Ataşesi David Naves, İstanbul Başkonsolosluğu Kültür Müşaviri Recep Tuna, İstanbul Başkonsolosluğu Kültür Çalışanı Talitha Smit, Ankara Büyükelçiliği 2. Katip Soleıman Ghafouri, Ankara Büyükelçiliği Kültür Müşaviri Eray Ergeç ve Ankara Büyükelçiliği Kültür Stajyeri Jade Groen’i makamında ağırladı.

Eskişehir’i çok beğendiklerini belirten Hollanda’nın İstanbul Başkonsolosluğu ve Ankara Büyükelçiliği Kültür Ataşesi David Naves şehrin modern yapısı, kültür ve sanat hayatındaki hareketlilik ile Eskişehir’in örnek bir şehir olduğunu belirtti. Naves hayata geçirdiği başarılı şehircilik projelerinin yanı sıra kültür ve sanata verdiği büyük destekler nedeniyle Başkan Büyükerşen’in fark yaratan bir isim olduğunu ifade ederek nazik misafirperverliği nedeniyle teşekkür etti.

Konuklarına güzel sözleri ve nazik ziyaretleri nedeniyle teşekkür eden Başkan Büyükerşen de, Eskişehirlilerin kültür ve sanata olan ilgisi ve desteğiyle müzelerden, senfoni konserlerine, tiyatrodan sergiler ve sanatsal çalışmalara kadar her alanda sanat ve sanatçının yanında olmaya devam ettiklerini belirtti.

Karşılıklı görüş alışverişi yapılan ve olası işbirliklerinin görüşüldüğü ziyaret, çektirilen fotoğraf ile tamamlandı.

0
mutlu
Mutlu
0
_zg_n
Üzgün
0
sinirli
Sinirli
0
_a_rm_
Şaşırmış
0
vir_sl_
Virüslü
HOLLANDA HEYETİNDEN ESKİŞEHİR’E ÖVGÜ

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Giriş Yap

Uygulamayı Yükle

Uygulamamızı yükleyerek içeriklerimize daha hızlı ve kolay erişim sağlayabilirsiniz.

Giriş Yap

Haberim26 ayrıcalıklarından yararlanmak için hemen giriş yapın veya hesap oluşturun, üstelik tamamen ücretsiz!

Bizi Takip Edin