featured

ETO-METSEM MADEN TÜRKİYE FUARI’NDA

service

Tanınırlığı ve faaliyet alanı her geçen gün artan ETO-METSEM ülkemizin madencilik alanındaki en büyük buluşması olan Maden Türkiye 2022’de stant açtı.

Türkiye’nin dört bir yanında sınav ve belgelendirme hizmeti veren ETO-METSEM (Eskişehir Ticaret Odası Mesleki Test ve Sertifikasyon Merkezi) ülkemizin en önemli madencilik fuarı olan Maden Türkiye 2022’de stant açtı. Eskişehirli madencilerin tecrübelerini Türkiye’nin standartları haline getiren ETO-METSEM’in standı ilk günden ziyaretçilerin yoğun ilgisiyle karşılandı. TÜYAP İstanbul Fuar ve Kongre Merkezi’nde gerçekleşen ve madencilik sektörünün uluslararası buluşması olan fuarda ETO-METSEM, 18 Aralık Pazar günü bitimine kadar madencilik sektöründeki profesyonellerle bir araya gelmeye devam edecek.

ETO-METSEM’in faaliyet ağı genişliyor

ETO-METSEM’in Maden Türkiye 2022 fuarına katılımı hakkında değerlendirmede bulunan Eskişehir Ticaret Odası Başkanı Metin Güler, Eskişehir’de kurulan ve başarılarına yenilerini eklemeye devam eden ETO-METSEM’in madencilik sektöründeki prestiji ve gücünün ülke çapına yayıldığını söyledi. Güler, ETO-METSEM’in Türkiye’nin madencilik sektöründeki en güçlü ve köklü kuruluşlarında sınav ve belgelendirme hizmeti verdiğini belirterek, ETO-METSEM standının ziyaretçiler tarafından ilgiyle karşılandığını dile getirdi. Güler ayrıca ETO-METSEM’in Maden Türkiye 2022 fuarına katılımına destek vermesi dolayısıyla TÜYAP yönetimine teşekkür etti.

0
mutlu
Mutlu
0
_zg_n
Üzgün
0
sinirli
Sinirli
0
_a_rm_
Şaşırmış
0
vir_sl_
Virüslü
ETO-METSEM MADEN TÜRKİYE FUARI’NDA

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Giriş Yap

Uygulamayı Yükle

Uygulamamızı yükleyerek içeriklerimize daha hızlı ve kolay erişim sağlayabilirsiniz.

Giriş Yap

Haberim26 ayrıcalıklarından yararlanmak için hemen giriş yapın veya hesap oluşturun, üstelik tamamen ücretsiz!

Bizi Takip Edin