featured

ETB’NİN ÇALIŞMALARINI ANLATTILAR

service

Denizli Ticaret Borsası Başkanı İbrahim Tefenlili, Pamukkale Üniversitesi Rektörü Prof. Dr. Ahmet Kutluhan ve beraberindeki heyet, Eskişehir Ticaret Borsası Yönetim Kurulu’na nezaket ziyaretinde bulundular.

Denizli Ticaret Borsası (DTB), Türkiye Enerji, Nükleer ve Maden Araştırma Kurumu- Nükleer Enerji Araştırma Enstitüsü (TENMAK NÜKEN), Eskişehir Geçit Kuşağı Tarımsal Araştırma Enstitüsü Müdürlüğü ve Denizli İl Tarım ve Orman Müdürlüğü’nün işbirliği ile 2016 yılında başlayan “Nükleer Teknikler Kullanılarak Leblebilik Nohut Islahı” projesi hakkında bilgiler verdiler.

Ziyaretten duyduğu memnuniyeti dile getiren ETB Başkanı ve TOBB Yönetim Kurulu Üyesi Ömer Zeydan, kent ve ülke genelindeki tarım, hayvancılık ve ticaret çalışmaları ile ETB’nin projelerine yönelik bilgiler verdi.

“Tarım sektörünün gelecek planları üzerinde çok çalışmalıyız.” diyen Zeydan daha fazla tarımsal gelişim için yüksek kapasiteli tarımsal üretim modelleri geliştirilmesi gerektiğinin de altını çizdi.

Faaliyetlerini yürüttüğü bakliyat sektörünün de gelişim gösteren bir sektör olduğuna değinen Başkan Zeydan, tarım sektörünün gelişmesi, üreticilerin daha fazla refah elde edebilmesi ve ülke tarımının hak ettiği değeri bulması için bu tarz çalışmaların desteklenmesi gerektiğini ifade ederek Denizli Ticaret Borsası ve paydaşlarına çalışmalarında başarılar diledi.

0
mutlu
Mutlu
0
_zg_n
Üzgün
0
sinirli
Sinirli
0
_a_rm_
Şaşırmış
0
vir_sl_
Virüslü
ETB’NİN ÇALIŞMALARINI ANLATTILAR

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Giriş Yap

Uygulamayı Yükle

Uygulamamızı yükleyerek içeriklerimize daha hızlı ve kolay erişim sağlayabilirsiniz.

Giriş Yap

Haberim26 ayrıcalıklarından yararlanmak için hemen giriş yapın veya hesap oluşturun, üstelik tamamen ücretsiz!

Bizi Takip Edin