featured

DUALAR KAHRAMAN ŞEHİTLERİMİZ İÇİN

service

Tepebaşı Belediyesi tarafından 18 Mart Şehitleri Anma Günü ve Çanakkale Deniz Zaferi’nin 107’nci yıldönümü dolayısıyla düzenlenen etkinlikte şehitlerimiz için mevlit okutuldu.

Tepebaşı Belediyesi tarafından düzenlenen 18 Mart Şehitleri Anma Günü ve Çanakkale Deniz Zaferi’nin 107 yıldönümü etkinliğinde çok sayıda kadın bir araya geldi.

Altınsaray Davet Salonu’nda gerçekleştirilen programda CHP Eskişehir Milletvekilleri Utku Çakırözer ve Jale Nur Süllü, Tepebaşı Belediye Meclis üyeleri de yer aldı.

Etkinlik, Tepebaşı Belediye Başkan Yardımcısı Fikriye Güven Zaptiye’nin, Tepebaşı Belediye Başkanı Dt. Ahmet Ataç’ın selamını şehit yakınları ve gazilere iletmesi ile başladı.

Programda söz alan Milletvekili Süllü ise “Tepebaşı Belediye Başkanımız Ahmet Ataç’a bizleri böyle anlamlı etkinliklerde bir araya getirdiği için teşekkür ediyorum. Savaşın olmadığı güzel günlerde yeniden bir araya gelmek üzere hepinizi saygı ve sevgiyle selamlıyorum” dedi.

Milletvekili Çakırözer ise “Bizi bir araya getiren Sayın Tepebaşı Belediye Başkanımız Ahmet Ataç’a huzurunuzda teşekkür ediyorum. Sizleri sadece burada buluşturmuyor. Defalarca Çanakkale’ye gittiniz, o aziz yeri gördünüz. Defalarca Ankara’ya geldiniz Ata’nın huzuruna çıktınız. Yüce meclisimizde biz sizleri ağırlama onuruna kavuştuk. Sizlerin bizimle, milletin vekiliyle milletin meclisiyle milletin Çanakkale gibi Anakara gibi bu ulusun kuruluşunda büyük yeri olan mekânlarla buluşmasını sağladığı için ona minnettarız. Şehitlerimiz için söyleyecek bir şey bulamıyoruz. Onlar sayesinde biz bu ülkede huzur içinde güven içinde bir arada olabiliyoruz. O yüzden ruhları şad olsun. Bugün bütün dualarımız onların ruhuna değsin” dedi.

Katılımcılara ekmek ve hoşaf ikramı yapılan program, şehitlerimiz için okutulan Mevlid-i Şerif ile son buldu.

0
mutlu
Mutlu
0
_zg_n
Üzgün
0
sinirli
Sinirli
0
_a_rm_
Şaşırmış
0
vir_sl_
Virüslü
DUALAR KAHRAMAN ŞEHİTLERİMİZ İÇİN

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Giriş Yap

Uygulamayı Yükle

Uygulamamızı yükleyerek içeriklerimize daha hızlı ve kolay erişim sağlayabilirsiniz.

Giriş Yap

Haberim26 ayrıcalıklarından yararlanmak için hemen giriş yapın veya hesap oluşturun, üstelik tamamen ücretsiz!

Bizi Takip Edin