featured

BAŞKAN KURT’TAN ERİAD’A HAYIRLI OLSUN ZİYARETİ

service

Odunpazarı Belediye Başkanı Kazım Kurt, Eskişehir Rumeli Sanayicileri ve İş İnsanları Derneği’ni (ERİAD) ziyaret etti. ERİAD Başkanı Rüştü Şentuna ve yönetim kurulu üyelerine hayırlı olsun dileklerini ileten Başkan Kurt, “ERİAD’ın yeni başkanı ve yönetim kurulu üyelerine başarılar diliyorum. ERİAD ile Odunpazarı Belediyesi iş birliğini sürdürecek” dedi.

Odunpazarı Belediye Başkanı Kazım Kurt, demokratik kitle örgütleri ile bir araya gelmeyi sürdürüyor. Başkan Kurt, son olarak Eskişehir Rumeli Sanayicileri ve İş İnsanları Derneği’ni (ERİAD) ziyaret etti. ERİAD Başkanı Rüştü Şentuna ve yönetim kurulu üyeleri ile bir araya

gelen Başkan Kurt, Şentuna ve yönetim kurulu üyelerine hayırlı olsun dileklerini iletti.

Şentuna ve arkadaşlarına görevlerinde başarılar dileyen Başkan Kurt, “Odunpazarı’nda Rumelili çok sayıda vatandaşımız yaşıyor. Biz, Odunpazarında büyük bir mozaiğin parçalarıyız ve hep beraberiz. ERİAD’ın yeni başkanı ve yönetim kurulu üyelerine başarılar diliyorum. Odunpazarı Belediyesi katılımcı bir belediye. Demokratik kitle örgütleri ile yakın temas halinde. Birlikte çalışıyor ve projeler üretiyoruz. ERİAD ile de Odunpazarı Belediyesi iş birliğini sürdürecek” dedi.

Başkan Kurt’a ziyareti için teşekkür eden ERİAD Başkanı Rüştü Şentuna, Başkan Kurt’un çalışmalarını yakından takip ettiklerini söyledi. Başkan Kurt’un her zaman yanlarında olduğunu kaydeden Şentuna, “Bize verdiği destek için Odunpazarı Belediye Başkanı Kazım Kurt’a teşekkür ederiz. Kendisi ve Odunpazarı Belediyesi ile iş birliğimiz devam edecek” diye konuştu.

 

0
mutlu
Mutlu
0
_zg_n
Üzgün
0
sinirli
Sinirli
0
_a_rm_
Şaşırmış
0
vir_sl_
Virüslü
BAŞKAN KURT’TAN ERİAD’A HAYIRLI OLSUN ZİYARETİ

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Giriş Yap

Uygulamayı Yükle

Uygulamamızı yükleyerek içeriklerimize daha hızlı ve kolay erişim sağlayabilirsiniz.

Giriş Yap

Haberim26 ayrıcalıklarından yararlanmak için hemen giriş yapın veya hesap oluşturun, üstelik tamamen ücretsiz!

Bizi Takip Edin