featured

AYŞE ÜNLÜCE’YE YUKARI SÖĞÜTÖNÜ’NDE COŞKULU KARŞILAMA

service

Yukarı Söğütönü Mahallesi’nde düzenlenen mahalle toplantısı, Eskişehir Büyükşehir Belediye Başkan adayı Ayşe Ünlüce ve Tepebaşı Belediye Başkan adayı mevcut Başkan Ahmet Ataç’ın katılımıyla coşkuyla gerçekleşti. Etkinlik, yoğun katılımlı bir konvoyun ardından davullu zurnalı bir karşılama ile başladı.

Ayşe Ünlüce, yoğun katılımlı konvoy ve coşkulu karşılama için duygularını şu sözlerle ifade etti: “Neredeyse salonun yarısı akrabamla dolu. Bu destek beni onurlandırıyor ve güçlendiriyor. Katılımınız için çok teşekkür ederim.”

Cumhuriyet’in 100. Yılında Eskişehir’in ilk kadın belediye başkan adayı olmanın gururunu yaşayan Ayşe Ünlüce, sadece cinsiyetiyle değil, aynı zamanda uzun yıllara dayanan hukuki deneyimi ve şehre olan bağlılığıyla öne çıkıyor. Konuşmasında bu deneyimini vurgulayan Ünlüce, “Hukukçu kimliğimle, bu şehre uzun yıllar boyunca emek verdim ve belediyecilik alanında kendi yolumu çizdim. Bu süreçte edindiğim deneyimleri, Eskişehir için kullanmaya kararlıyım.” dedi.

Eskişehir’in büyük bir değişimle karşı karşıya olduğuna dikkat çeken Ünlüce, “Seçmen şunu düşünsün, şehir büyük bir dinamitle yaşıyor. 31 Mart akşamı seçimi kazanmamız halinde, mazbatamızı alıp belediyeye gittiğimde işlerime kaldığım yerden devam edeceğim. Yukarı Söğütönü, Tepebaşı ve tüm Eskişehir için çok daha güzel bir gelecek inşa edeceğiz.” sözleriyle seçmenlere seslendi.

Tepebaşı Belediye Başkanı Ahmet Ataç da şu açıklamayı yaptı: “Ben bu köyün çocuğu değilim, ama zamanla bu topluluğa ait hissettim. İnsanlarla olan samimiyetimiz, 20 yıldır süregelen bir güven bağına dönüştü. Belediye hizmeti adeta bir ibadet gibidir. Şimdiye kadar aynı kadroda devam ediyorduk, ancak şimdi daha farklı bir ekiple yolumuza devam ediyoruz. Ne güzel tesadüftür ki Cumhuriyet’in 100. yılında bir kadın belediye başkan adayımız var. Eskişehir’de belediyecilik anlayışımızı daha da güçlendireceğiz. Engellere aldırmadan, Eskişehir’deki belediyeleri daha etkili yöneteceğiz. Birçok yerde parayla iş yapmaya çalışanlar var. Ancak Eskişehirliler onurlu insanlardır, onurlarını hiçbir şeye değişmezler.”

Eski Doğru Yol Partisi Eskişehir Milletvekili ve eski Demokrat Parti İl Başkanı Fevzi Yalçın ise şu açıklamayı yaptı: “İhtiyacımız olduğunda hep yanımızda bulduğumuz Tepebaşı Belediye Başkanımız Ahmet Bey hoş geldiniz. 31 Mart akşamı inşallah Ayşe Ünlüce de Büyükşehir Belediye Başkanı olacak.”

Yukarı Söğütönü Mahalle Muhtarı Önder Özer, “Ayşe Başkanım ve Ahmet Başkanım, yapmış olduğumuz mahalle toplantısına hoş geldiniz. Yolunuz açık olsun.” dedi.

 

0
mutlu
Mutlu
0
_zg_n
Üzgün
0
sinirli
Sinirli
0
_a_rm_
Şaşırmış
0
vir_sl_
Virüslü
AYŞE ÜNLÜCE’YE YUKARI SÖĞÜTÖNÜ’NDE COŞKULU KARŞILAMA

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Giriş Yap

Uygulamayı Yükle

Uygulamamızı yükleyerek içeriklerimize daha hızlı ve kolay erişim sağlayabilirsiniz.

Giriş Yap

Haberim26 ayrıcalıklarından yararlanmak için hemen giriş yapın veya hesap oluşturun, üstelik tamamen ücretsiz!

Bizi Takip Edin