featured

100. YIL BULVARDA ÖLÜMSÜZLEŞTİ

service

Eskişehir Büyükşehir Belediyesi’nin etaplar halinde tamamlayarak şehre kazandırdığı Söğüt-Uludere yolu, Cumhuriyet’in 100. Yılı onuruna alınan kararla “100. Yıl Bulvarı” oldu. Ekiplerin çalışmasıyla özel tasarımlı tabelalar bulvardaki yerini aldı.

 

Sorunsuz bir üst yapı için yol yapım, bakım ve onarım çalışmalarını aralıksız sürdüren Büyükşehir Belediyesi, Cumhuriyet’in 100. Yılı onuruna yeni bir düzenleme daha yaptı.

Yapımı tamamlanarak modern bir görünüme kavuşturulan Söğüt-Uludere yolu, Başkan Büyükerşen’in önerisi ve Büyükşehir Belediyesi Meclisi’nin Ekim ayı toplantısında oy birliğiyle alınan kararla 100. Yıl Bulvarı olmuştu.

Büyükşehir Belediyesi’nin çalışmasıyla Cumhuriyet’in 100. Yılını ölümsüzleştirecek ve adını yaşatacak bulvarda özel tasarımlı 100. Yıl Bulvarı tabelaları bölgede yerini aldı. Ekipler, bulvarın orta refüjündeki aydınlatma direklerine yerleştirdikleri tabela çalışmasını tamamladılar. Şık tasarımı ile dikkat çeken ‘100. Yıl Bulvarı’ yazılı estetik tabelaları çok beğendiklerini söyleyen bölge sakinleri, “Cumhuriyetimizin 100. Yılına yakışan bir kararla bulvarımızın adı 100. Yıl Bulvarı oldu. Tabelalar da çok şık ve güzel olmuş. Başkanımız Yılmaz Büyükerşen’e bu güzel jesti için teşekkür ederiz. Cumhuriyetimiz nice yüzyıllar yaşasın.” dediler.

 

0
mutlu
Mutlu
0
_zg_n
Üzgün
0
sinirli
Sinirli
0
_a_rm_
Şaşırmış
0
vir_sl_
Virüslü
100. YIL BULVARDA ÖLÜMSÜZLEŞTİ

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Giriş Yap

Uygulamayı Yükle

Uygulamamızı yükleyerek içeriklerimize daha hızlı ve kolay erişim sağlayabilirsiniz.

Giriş Yap

Haberim26 ayrıcalıklarından yararlanmak için hemen giriş yapın veya hesap oluşturun, üstelik tamamen ücretsiz!

Bizi Takip Edin