featured

PİŞMİŞ TOPRAK SEMPOZYUMU SONA YAKLAŞTI

service

Tepebaşı Belediyesi tarafından bu yıl 16’ncısı düzenlenen Uluslararası Pişmiş Toprak Sempozyumu sona yaklaştı. Bu yılki sempozyumda Cumhuriyetin 100’üncü yılı için yapılan anıt da tamamlanıyor. Sempozyumun kapanış töreni ise 17 Eylül Pazar günü gerçekleştirilecek.

Tepebaşı Belediyesi tarafından konsepti ve çeşitliliğiyle dünyada sadece Eskişehir’de düzenlenen Uluslararası Eskişehir Pişmiş Toprak Sempozyumu’nun 16’ıncısı sona eriyor.

Bu yıl farklı bir konsepte Vecihi Hürkuş Havacılık ve Teknoloji Parkı’nda düzenlenen 16’ncı Uluslararası Eskişehir Pişmiş Toprak Sempozyumu’nda 21 sanatçı Cumhuriyetimizin 100’üncü yılına özel bir anıt ortaya çıkarıyor. İki grup halinde devam eden sempozyumda yapımı tamamlanan anıtın parçaları fırınlama ve yerleştirilme aşamalarına geçildi. Parçaların yerleştirilmesi ile tamamlanacak Cumhuriyet Anıtı, Hoşnudiye Mahallesi İsmet İnönü-1 Caddesi’nde Eskişehirlilerin beğenisine sunulmak için gün sayıyor.

Kapanış töreni 17 Eylül’de

Sanat etkinlikleri kapsamında heykel çalışmaları, sergiler, sanatçı sunumları, torna yarışmaları ve sosyal etkinlikler kapsamında da el emeği ürünler satış noktaları, çocuk oyun parkı, yemek yarışmaları, konserler ve çocuk atölyeleri gibi pek çok aktiviteyi bünyesinde barındıran sempozyum, düzenlenecek kapanış töreni ve konser programı ile sona erecek.

  1. Uluslararası Eskişehir Pişmiş Toprak Sempozyumu kapanış töreni, 17 Eylül Pazar günü saat 18.30’da gerçekleştirilecek. Kapanış töreninin ardından ise Ali Altay konseri Eskişehirliler ile buluşacak.
0
mutlu
Mutlu
0
_zg_n
Üzgün
0
sinirli
Sinirli
0
_a_rm_
Şaşırmış
0
vir_sl_
Virüslü
PİŞMİŞ TOPRAK SEMPOZYUMU SONA YAKLAŞTI

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Giriş Yap

Uygulamayı Yükle

Uygulamamızı yükleyerek içeriklerimize daha hızlı ve kolay erişim sağlayabilirsiniz.

Giriş Yap

Haberim26 ayrıcalıklarından yararlanmak için hemen giriş yapın veya hesap oluşturun, üstelik tamamen ücretsiz!

Bizi Takip Edin