featured

ODUNPAZARI’NDAN KADINLARA ÜCRETSİZ PSİKOLOJİK DANIŞMANLIK

service
2015 yılında Odunpazarı Belediye Başkanı Kazım Kurt’un girişimleriyle hizmete başlayan Kadın ve Aile Hizmetleri Müdürlüğü, hayata geçtiği günden beri binlerce kadının hayatına dokundu. Odunpazarı Belediyesi Kadın ve Aile Hizmetleri Müdürlüğü, ayrımcılık ve şiddete maruz kalan kadınlar başta olmak üzere 4-18 yaş arası çocuk – ergenlere ve 18 yaş üstü kadınlara ücretsiz danışmanlık hizmetleri ile destek oluyor.
Kadına yönelik şiddete dikkat çekmek için gençlik merkezi ve halk merkezine öldürülen kadınların adını veren, halk merkezlerinde kadınlara ücretsiz danışmanlık hizmeti veren ve kadın cinayetlerine dikkat çekmek için Hamamyolu Caddesi’nde öldürülen kadınların adlarının yazılı olduğu Kelebekler Anıtı’nı açan Odunpazarı Belediyesi, kadınlara ücretsiz danışmanlık hizmetleri vermeye devam ediyor.
4-18 yaş arası çocuk – ergenlere ve 18 yaş üstü kadınlara danışmanlık hizmeti veren Odunpazarı Belediyesi uzman psikologlar ile fiziksel, psikolojik, ekonomik ve cinsel şiddete maruz kalan kadınlar ve aile ile iletişimi konularında kadınlara destek veriyor. Kadın ve Aile Hizmetleri Müdürlüğü’nün verdiği hizmetler arasında; ‘çocuk danışmanlığı’, ‘ergen danışmanlığı’, ‘yetişkin danışmanlığı’, ‘aile terapisi’, ‘sınav kaygısı’, ‘stresle başa çıkma’ ve ‘uyum sorunları’ da yer alıyor. Ayrıca şiddete maruz kalan veya ekonomik gücü olmayıp aile hukukuna ilişkin konularda hukuki yardım talebinde bulunan kadınları, Eskişehir Barosu’na yönlendirerek hukuki danışmanlık desteği de veriliyor.
Kadın ve Aile Hizmetleri Müdürlüğü yetkilileri, destek almak isteyenlerin kendilerine 0222 240 08 47- 0222 240 08 85 nolu telefon üzerinden ya da hafta içi 08.00-17.00 saatleri arasında Gökmeydan Mahallesi Odunpazarı Belediyesi Ek Hizmet Binası’nda yer alan Kadın ve Aile Hizmetleri Müdürlüğü’ne giderek ulaşabileceklerini belirtti.
Uzman psikolog tarafından grup ya da bireysel olarak gerçekleştirilen psikolojik danışmanlık hizmeti, kadınlardan büyük ilgi görüyor. Ücretsiz psikolojik danışmanlık hizmetinden duydukları memnuniyeti dile getiren kadınlar, destekleri için Odunpazarı Belediye Başkanı Kazım Kurt’a teşekkür etti.
0
mutlu
Mutlu
0
_zg_n
Üzgün
0
sinirli
Sinirli
0
_a_rm_
Şaşırmış
0
vir_sl_
Virüslü
ODUNPAZARI’NDAN KADINLARA ÜCRETSİZ PSİKOLOJİK DANIŞMANLIK

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Giriş Yap

Uygulamayı Yükle

Uygulamamızı yükleyerek içeriklerimize daha hızlı ve kolay erişim sağlayabilirsiniz.

Giriş Yap

Haberim26 ayrıcalıklarından yararlanmak için hemen giriş yapın veya hesap oluşturun, üstelik tamamen ücretsiz!

Bizi Takip Edin