featured

KADINLAR BELDE EVLERİ’Nİ ÇOK SEVİYOR

service

Tepebaşı Belediyesi’nin Belde Evleri’nde düzenlenen dekoratif el sanatları kursuna katılan kadınlar, el emeği ile birbirinden güzel ürünler ortaya çıkarıyor.

Tepebaşı Belediyesi, gerçekleştirdiği kurslar ile kent sakini kadınlar için eğitimler sunmaya devam ediyor.

Belde Evleri’nde düzenlenen dekoratif el sanatları kursu da Eskişehirli kadınların ilgisi ile devam ediyor.  Mustafa Kemal Paşa Belde Evi’nde düzenlenen dekoratif el sanatları kursuna katılan kadınlar, birçok teknik ile hediyelik eşya yapmayı öğreniyor. Kadınlar, kurs ortamında el becerilerini geliştirirken sosyalleşmenin de keyfini yaşıyor. Verimli ve keyifli biçimde vakit geçirdiklerini belirten kadınlar, emeği geçenlere teşekkürlerini iletiyor.

“Evde oturmaktan çok iyi”

Kurslara katılan kadınlardan Hatice Dinler, “1 buçuk ay oldu başlayalı. Keçe işleri yapıyoruz, kapı süsleri yapıyoruz. Evde oturmaktan çok iyi, çok mutluyum. Diğer kurslara da katılıyorum. Tepebaşı Belediyesi’ni çok beğeniyorum. Tepebaşı Belediye Başkanımız Ahmet Ataç’a da başarılar diliyorum” dedi.

“Güzel vakit geçiriyoruz”

Nurcan Güven, “Buraya gelmekten çok mutluyum. Ortaya çok güzel şeyler çıkartıyoruz. Burada daha bir sosyalleştik. Belde Evleri çok güzel, çok memnunuz. Burayı herkese öneririm. Güzel vakit geçiriyoruz” diye konuştu.

 

0
mutlu
Mutlu
0
_zg_n
Üzgün
0
sinirli
Sinirli
0
_a_rm_
Şaşırmış
0
vir_sl_
Virüslü
KADINLAR BELDE EVLERİ’Nİ ÇOK SEVİYOR

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Giriş Yap

Uygulamayı Yükle

Uygulamamızı yükleyerek içeriklerimize daha hızlı ve kolay erişim sağlayabilirsiniz.

Giriş Yap

Haberim26 ayrıcalıklarından yararlanmak için hemen giriş yapın veya hesap oluşturun, üstelik tamamen ücretsiz!

Bizi Takip Edin