featured

REKTÖR ERDAL, FİLİSTİNLİ ÖĞRENCİLERLE BİR ARAYA GELDİ

service

Anadolu Üniversitesi Rektörü Prof. Dr. Fuat Erdal, Anadolu Üniversitesinde öğrenim gören Filistinli öğrencilerle bir araya geldi. Rektörlük Senato Odasında gerçekleştirilen buluşmaya Rektör Yardımcıları Prof. Dr. Betül Demirci, Prof. Dr. Ali Resül Usul, Uluslararası İlişkiler Birimi Müdürü Dr. Öğr. Üyesi Ertuğrul Gökçekuyu ve TÖMER Müdürü M. Sami Türker de eşlik etti. Buluşmada öğrenciler İsrail saldırısı altındaki Gazze halkının verdiği yaşam mücadelesini anlatı. Öğrencilerin yaşadığı sıkıntılar ve taleplerine ilişkin konuların da ele alındığı buluşmada, bölgedeki soykırım boyutuna ulaşan saldırıların sona erdirilmesi çağrısında bulunuldu.

Rektör Erdal: “Devletimiz ve milletimizle Filistin’in yanındayız”

Anadolu Üniversitesi Rektörü Prof. Dr. Fuat Erdal görüşmede Gazze’de başlayan savaşın boyutlarının korkunç seviyelere ulaştığını ifade ederek “Türk halkı, Türk Devleti her zaman Filistin halkının yanındadır.” dedi.  Rektör Erdal görüşmede Filistinli öğrencilere şunları aktardı: “Anadolu Üniversitesi olarak her zaman olduğu gibi sizlerin yanındayız. Tüm halkımız gibi biz de sivil katliamların ve yaşanan bu trajedinin son bulması için gayret göstermeye devam edeceğiz.”

Buluşmada Filistinli öğrenciler taleplerini Rektör Erdal’a ileterek destekleri için Anadolu Üniversitesine teşekkürlerini sundular.

0
mutlu
Mutlu
0
_zg_n
Üzgün
0
sinirli
Sinirli
0
_a_rm_
Şaşırmış
0
vir_sl_
Virüslü
REKTÖR ERDAL, FİLİSTİNLİ ÖĞRENCİLERLE BİR ARAYA GELDİ

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Giriş Yap

Uygulamayı Yükle

Uygulamamızı yükleyerek içeriklerimize daha hızlı ve kolay erişim sağlayabilirsiniz.

Giriş Yap

Haberim26 ayrıcalıklarından yararlanmak için hemen giriş yapın veya hesap oluşturun, üstelik tamamen ücretsiz!

Bizi Takip Edin