featured

HİZMET İÇİ EĞİTİM PROGRAMI TAMAMLANDI

service

Eskişehir Büyükşehir Belediyesi’nin Eskişehirlilere daha iyi hizmet verebilmek için gerçekleştirdiği hizmet içi eğitim programlarını aralıksız sürdürüyor. 2023 yılı ilk altı aylık çalışmalarını kapsayan hizmet içi eğitim programı birimlerin sunumlarıyla tamamlandı.

 

Eskişehir Büyükşehir Belediyesi, Odunpazarı Belediyesi, Tepebaşı Belediyesi ve ESKİ Genel Müdürlüğü personelinin katılımıyla düzenlenen ve 2023 yılı ilk altı aylık çalışmalarını kapsayan hizmet içi eğitim programı Büyükşehir Belediyesi Sanat Merkezi Ergin Orbey Sahnesi’nde gerçekleştirildi.

5 gün süre ile Büyükşehir Belediyesi’nin daire başkanlıklarının faaliyet alanları hakkında personeli bilgilendirme, kişisel gelişim ve motivasyon arttırma amacıyla eğitimler düzenlendi.

Eğitimler kapsamında,  “İnsan kaynakları, satınalma, yazı işleri, zabıta, çevre koruma ve kontrol, sosyal hizmetler, kent tarihi, bilgi işlem, mali hizmetler, kültür, hukuk, gençlik ve spor hizmetleri, park ve bahçeler, ulaşım, itfaiye, sivil savunma ve afet görevleri” konuları ele alındı.

Eğitim programında ilgili birimlerin daire başkanları detaylı birer sunum yaparak faaliyetler hakkında bilgilendirme yaptı.

0
mutlu
Mutlu
0
_zg_n
Üzgün
0
sinirli
Sinirli
0
_a_rm_
Şaşırmış
0
vir_sl_
Virüslü
HİZMET İÇİ EĞİTİM PROGRAMI TAMAMLANDI

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Giriş Yap

Uygulamayı Yükle

Uygulamamızı yükleyerek içeriklerimize daha hızlı ve kolay erişim sağlayabilirsiniz.

Giriş Yap

Haberim26 ayrıcalıklarından yararlanmak için hemen giriş yapın veya hesap oluşturun, üstelik tamamen ücretsiz!

Bizi Takip Edin