featured

GENÇLİK MERKEZLERİ BAHAR DÖNEMİ EĞİTİMLERİ BAŞLIYOR

service

Tepebaşı Belediyesi’nin 3 farklı noktada hizmet veren Gençlik Merkezleri’nde, yeni dönem eğitimleri başlıyor. Ücretsiz olacak 38 farklı branştaki eğitim ve üniversiteye hazırlık eğitimleri için kayıtlar, online olarak 27 Şubat Pazar günü saat 11.00’de gerçekleştirilecek.

Tepebaşı Belediyesi, her yıl on binlerce kişinin faydalandığı ve 3 noktada hizmet veren Gençlik Merkezleri ile gençlerin gelişimine destek olmayı ve geleceklerine katkı sağlamayı sürdürüyor.

Gençlik Merkezleri tarafından gerçekleştirilecek yeni dönem eğitimleri için kayıtlar, 27 Şubat Pazar günü saat 11.00’de online olarak alınacak. Ücretsiz ve yüz yüze gerçekleştirilecek kurslar için merkezlerde, koronavirüse karşı tüm tedbirler alınırken eğitim salonları, sosyal mesafe kurallarına göre düzenlendi.

Eğitimlerde çok sayıda seçenek

19 Mayıs Gençlik Merkezi, 29 Ekim Gençlik Merkezi ve 2 Eylül Gençlik Merkezi’nde gerçekleşecek eğitimler arasında Japoncadan karakaleme, zumbadan fotoğrafçılık tekniklerine kadar pek çok seçenek, gençlerin beğenisine sunuldu. Öte yandan üniversiteye giriş sınavına girecek gençler için hazırlık eğitimleri de sunulacak eğitimler arasında yer alıyor.

19 Mayıs Gençlik Merkezi’nde; yaratıcı yazarlık, sabundan çiçek yapımı, Fransızca A1, lojistik ve planlama, bağlama, tango, keman, İngilizce grammer, İngilizce speaking B1-B2, Türk işaret dili (sertifikalı), Japonca (sertifikalı) ve diksiyon (sertifikalı) eğitimleri yer alıyor.

29 Ekim Gençlik Merkezi’nde; karakalem, bağlama, gitar, web tasarım ve kodlama, Fransızca A1, Almanca A1, İngilizce speaking B1-B2, pilates, fitness, zumba, tango, Wing Tzun, yoga, salsa, bachata ve halk dansları eğitimleri gerçekleştirilecek.

2 Eylül Gençlik Merkezi’nde ise pilates ve zumba eğitimleri ile üniversiteye hazırlık kapsamında Türkçe ve edebiyat ile matematik eğitimleri verilecek.

Tek günlük eğitimler

19 Mayıs Gençlik Merkezi, gençler için düzenlenecek tek günlük eğitimlere de ev sahipliği yapacak.

Afet farkındalık eğitimi, etkili iletişim teknikleri, stratejik düşünme teknikleriyle verimlilik, toplumsal cinsiyet eşitliği, iletişim becerileri ve kişisel gelişim, gençlerin kendilerini geliştirmeleri adına fayda sağlayacak eğitimler olarak dikkat çekiyor.

Kayıtlar online olarak alınacak

Eğitimlerden yararlanmak isteyen gençler kayıt linkine, 27 Şubat Pazar günü saat 11.00’de Gençlik Merkezleri’nin “esktgm” adlı sosyal medya hesaplarından ulaşabilecek.

 

0
mutlu
Mutlu
0
_zg_n
Üzgün
0
sinirli
Sinirli
0
_a_rm_
Şaşırmış
0
vir_sl_
Virüslü
GENÇLİK MERKEZLERİ BAHAR DÖNEMİ EĞİTİMLERİ BAŞLIYOR

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Giriş Yap

Uygulamayı Yükle

Uygulamamızı yükleyerek içeriklerimize daha hızlı ve kolay erişim sağlayabilirsiniz.

Giriş Yap

Haberim26 ayrıcalıklarından yararlanmak için hemen giriş yapın veya hesap oluşturun, üstelik tamamen ücretsiz!

Bizi Takip Edin