featured

ESTÜ NEXTGENATM ERASMUS PROJE TOPLANTISINA EV SAHIPLIĞI YAPTI

service

ESTÜ, yeni kurulmuş olmasına rağmen yürüttüğü ulusal ve uluslararası projelerle adından söz ettirmeye devam ediyor. ESTÜ son olarak Havacılık ve Uzay Bilimleri Fakültesi Öğretim Üyesi Doç. Dr. Savaş S. Ateş’in yürütücüsü olduğu “NextGenATM” başlıklı Erasmus proje toplantısına ev sahipliği yaptı.

ESTÜ Havacılık ve Uzay Bilimleri Fakültesi’nde 10-14 Ağustos tarihleri arasında yapılan oturumlara, araştırmacıların yanı sıra ESTÜ Sivil Havacılık Kulübü’nü temsil eden öğrenciler de katıldı.

ESTÜ’nün koordinatörlüğünü yürüttüğü proje, geleceğin hava taşımacılığı yöneticilerinin 21. yüzyıl becerileriyle donatılmasını, analitik ve yönetsel becerilerinin geliştirilerek hava taşımacılığı alanındaki istihdam edilebilirliklerinin arttırılmasını amaçlıyor.

Almanya’dan  Hochschule Worms, University of Applied Sciences  ve Estonya’dan Estonian Aviation Academy ortaklığında yürütülen projede, ESTÜ’den Doç. Dr. Savaş S. Ateş, Prof. Dr. Özlem Atalık, Arş. Gör. Dr. Emircan Özdemir, Arş. Gör. Dr. Mahmut Bakır, Arş. Gör. Dr. Şahap Akan, Hochschule Worms, University of Applied Sciences (Almanya) kuruluşundan Prof. Dr. Frank Fichert ve Prof. Dr. Tobias Grosche, Estonian Aviation Academy (Estonya) kuruluşundan ise Kristjan Roosipold ve Dr. Allan Nommik görev yapıyor.

0
mutlu
Mutlu
0
_zg_n
Üzgün
0
sinirli
Sinirli
0
_a_rm_
Şaşırmış
0
vir_sl_
Virüslü
ESTÜ NEXTGENATM ERASMUS PROJE TOPLANTISINA EV SAHIPLIĞI YAPTI

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Giriş Yap

Uygulamayı Yükle

Uygulamamızı yükleyerek içeriklerimize daha hızlı ve kolay erişim sağlayabilirsiniz.

Giriş Yap

Haberim26 ayrıcalıklarından yararlanmak için hemen giriş yapın veya hesap oluşturun, üstelik tamamen ücretsiz!

Bizi Takip Edin