featured

ESİGED AVRUPADA

service

Öğretmen, akademisyen ve genç girişimciler tarafından kurulan ESIGED (Eskişehir Sosyal İnovasyon ve Gelişim Derneği) başarılı çalışmalarını Avrupa Birliği projeleriyle taçlandırmanın mutluluğunu  yaşıyor. Erasmus Okul Eğitimi programı kapsamında Bulgaristan Ulusal Ajansı  tarafından  kabul  edilen  , Eskişehir Sosyal İnovasyon ve Gelişim Derneğinin  ortak olarak yer aldığı FAR&COM “Hızlı Okuma ve Okuma” isimli   projenin   ilk  yüz  yüze  Ulusötesi toplantısı Başkan Yardımcısı Hakan Yudar ve Proje Koordinatörü Özgür Aycil’in katılımıyla 09-12/04/2023 tarihleri arasında  Bulgaristan’ın  Sofya  şehrinde  gerçekleştirildi.

Projede Avrupa’nın birçok farklı ülkesinden Kurumlar (üniversite, okul, dernek vb.) yer almaktadır. Projenin temel amacı, öğretmenlerin yardımıyla öğrencilerin kişisel ve akademik başarılarını kolaylaştıracak yenilikçi Hızlı Okuma Metodolojileri geliştirmektir.

93 Balan Ortaokulunun koordinatör olduğu   proje 2022-1-BG01-KA220-SCH-000087331  referans  numarasıyla   24  ay  süre ile  uygulanacaktır. Proje kapsamında, hızlı okuma metodolojisi, eğitim içeriği ve hızlı okuma uygulaması   projemizde çıktı olarak üretilecektir.

 

ESİGED Başkanı Göksel Pak, Ortak  olarak  yer  aldığımız  bu projede , öğretmenlerimizin  ve  öğrencilerimizin hızlı okuma yetkinliklerinin   artırılmasına  yönelik  çalışmalarımızla ilimiz ve ülkemizdeki eğitim kurumlarına katkı  sağlamayı  hedefliyoruz. Projemizin sonunda Eskişehir’de 120 yerli ve yabancı eğitim camiasının katılımıyla Uluslararası Konferans düzenleyerek projemizin Avrupada ve Ülkemizde etkisini artırmayı planlıyoruz dedi.

0
mutlu
Mutlu
0
_zg_n
Üzgün
0
sinirli
Sinirli
0
_a_rm_
Şaşırmış
0
vir_sl_
Virüslü
ESİGED AVRUPADA

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Giriş Yap

Uygulamayı Yükle

Uygulamamızı yükleyerek içeriklerimize daha hızlı ve kolay erişim sağlayabilirsiniz.

Giriş Yap

Haberim26 ayrıcalıklarından yararlanmak için hemen giriş yapın veya hesap oluşturun, üstelik tamamen ücretsiz!

Bizi Takip Edin