featured

DAKİKALAR İÇİNDE 1250 GENÇ KAYIT OLDU

service

Tepebaşı Belediyesi’nin 3 farklı noktada hizmet veren Gençlik Merkezleri’nde, yeni dönem eğitimleri başlıyor. Ücretsiz olacak 38 farklı branştaki eğitim ve üniversiteye hazırlık eğitimleri için 1250 öğrenci online olarak kayıt yaptırdı.

Tepebaşı Belediyesi, her yıl on binlerce kişinin faydalandığı ve 3 noktada hizmet veren Gençlik Merkezleri ile gençlerin gelişimine destek olmayı ve geleceklerine katkı sağlamayı sürdürüyor.

Gençlik Merkezleri tarafından gerçekleştirilecek yeni dönem eğitimleri için kayıtlar, 27 Şubat Pazar günü online olarak alındı. Ücretsiz ve yüz yüze gerçekleştirilecek kurslar için merkezlerde, koronavirüse karşı tüm tedbirler alınırken eğitim salonları, sosyal mesafe kurallarına göre düzenlendi. Online kayıt işlemlerine gençler, yoğun ilgi gösterdi. Yaklaşık 2 saatlik sürede 1250 gencin kayıt işlemi gerçekleştirildi.

Tüm branşlar için kontenjanlar dolarken, eğitimler 7 Mart tarihinde başlayacak. Kurslara kayıt yaptıran gençler de Tepebaşı Belediyesi’ne ücretsiz olarak sunulan eğitim çalışmaları için teşekkürlerini iletti.

0
mutlu
Mutlu
0
_zg_n
Üzgün
0
sinirli
Sinirli
0
_a_rm_
Şaşırmış
0
vir_sl_
Virüslü
DAKİKALAR İÇİNDE 1250 GENÇ KAYIT OLDU

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Giriş Yap

Uygulamayı Yükle

Uygulamamızı yükleyerek içeriklerimize daha hızlı ve kolay erişim sağlayabilirsiniz.

Giriş Yap

Haberim26 ayrıcalıklarından yararlanmak için hemen giriş yapın veya hesap oluşturun, üstelik tamamen ücretsiz!

Bizi Takip Edin