featured

ÇOCUKLAR MATEMATİĞİ DOĞADA KEŞFETTİ

service

Anadolu Üniversitesi Çocuk Eğitimi Uygulama ve Araştırma Merkezi (Çocuk Üniversitesi) tarafından düzenlenen “Doğada Matematiği Keşfediyorum” programı gerçekleştirildi.  Anadolu Üniversitesi Japon Bahçesinde düzenlenen ve yürütücülüğünü Çocuk Üniversitesi Müdür Yardımcısı Prof. Dr. Serap Erdoğan’ın üstlendiği programa çocuklar ve aileleri katıldı.

Prof. Dr. Erdoğan: “Çocuk Üniversitesi, Eskişehir ve Anadolu Üniversitesini bir araya getiriyor”

Program boyunca ölçme, geometri, sayı ve işlemler üzerine çeşitli etkinlikler gerçekleştirdiklerini belirten Çocuk Üniversitesi Müdür Yardımcısı Prof. Dr. Serap Erdoğan sözlerine şöyle devam etti: “Çocuk Üniversitesi ara dönem programlarından birisi olan ‘Doğada Matematiği Keşfediyorum’ etkinliği için buradayız. Etkinlik beş haftalık bir programdı. Beş hafta boyunca çocuklara doğaya uyumlanmayı, doğaya karşı sevgi, saygı ve olumlu tutum geliştirmeyi öğretmeye yönelik bir süreç geçirdik. Bunun ötesinde doğada matematik dediğimiz kısımda da bilimle buluşturduk. Program boyunca ölçme, geometri, sayı ve işlemler üzerine çeşitli etkinlikler gerçekleştirdik. Program boyunca çocuklar, üniversitede eğitim veren bir öğretim üyesinden bu eğitimleri almış olmalarının farkını yaşamış oldular. Dolayısıyla Çocuk Üniversitesi halkla üniversiteyi bir araya getirme noktasında çok önemli görevler yapıyor.”

“Doğada Matematiği Keşfediyorum” program Prof. Dr. Serap Erdoğan’ın çocuklara katılım belgelerini takdim etmesiyle son buldu.

0
mutlu
Mutlu
0
_zg_n
Üzgün
0
sinirli
Sinirli
0
_a_rm_
Şaşırmış
0
vir_sl_
Virüslü
ÇOCUKLAR MATEMATİĞİ DOĞADA KEŞFETTİ

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Giriş Yap

Uygulamayı Yükle

Uygulamamızı yükleyerek içeriklerimize daha hızlı ve kolay erişim sağlayabilirsiniz.

Giriş Yap

Haberim26 ayrıcalıklarından yararlanmak için hemen giriş yapın veya hesap oluşturun, üstelik tamamen ücretsiz!

Bizi Takip Edin