featured

ÇAĞDAŞ OKULLARI TÜRKİYE’Yİ AMERİKA’DA BAŞARIYLA TEMSİL ETTİ

service

Özel Çağdaş Okulları, 8-14 Ocak tarihlerinde Amerika’da Rice Üniversitesi iş birliği ile organize edilen Copernicus  Dünya Finalinde Türkiye’yi temsil eden tek okul oldu. 7. Sınıf öğrencisi Bulut Çakır, “Fizik ve Astronomi” alanında bronz madalya aldı.

Amerika’da organize edilen uluslararası bir bilim yarışması olan Copernicus  Bilim Olimpiyatları 8-14 Ocak tarihlerinde Houston’da Rice Üniversitesi iş birliği ile gerçekleşti. Copernicus  Dünya Finalinde Türkiye’yi temsil eden tek okul Özel Çağdaş Okulları oldu. 25 ülkenin katıldığı yarışmaya; Türkiye’yi temsilen Copernicus Türkiye Supervisorı ve Özel Çağdaş Ortaokulu Müdür Yardımcısı Esra Çelik ile katılan Özel Çağdaş Okulları 7. sınıf öğrencisi Bulut Çakır, “Fizik ve Astronomi” alanında, 5. sınıf öğrencisi Yusuf Rüzgar Karamanlı “Doğa Bilimleri” alanında katıldı.

ESKİŞEHİRLİ ÖĞRENCİ BRONZ MADALYA ALDI

Ülkemizi başarıyla temsil eden Çağdaş öğrencilerinden Bulut Çakır, “Fizik ve Astronomi” alanında bronz madalya aldı. Eskişehirli öğrenci dünya finalinde Türk bayrağını başarıyla taşımanın gururunu yaşadı.

NASA’YI ZİYARET ETTİLER

Amerika Houston’daki Copernicus  Bilim Olimpiyatlarında önemli kazanımlar elde eden öğrenciler; İngilizce dil becerilerini de göstererek ortak atölyelere de katılım sağladı. Eskişehirli öğrenciler, Houston’da Doğa Bilimleri Müzesi ve NASA’yı ziyaret ederek unutulmaz bir deneyim yaşama imkanı da buldu.

 

0
mutlu
Mutlu
0
_zg_n
Üzgün
0
sinirli
Sinirli
0
_a_rm_
Şaşırmış
0
vir_sl_
Virüslü
ÇAĞDAŞ OKULLARI TÜRKİYE’Yİ AMERİKA’DA BAŞARIYLA TEMSİL ETTİ

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Giriş Yap

Uygulamayı Yükle

Uygulamamızı yükleyerek içeriklerimize daha hızlı ve kolay erişim sağlayabilirsiniz.

Giriş Yap

Haberim26 ayrıcalıklarından yararlanmak için hemen giriş yapın veya hesap oluşturun, üstelik tamamen ücretsiz!

Bizi Takip Edin