featured

BAŞKAN KURT VE MİNİKLER SIFIR ATIK GÜNÜ İÇİN BULUŞTU

service
14 Aralık 2022 tarihinde, Birleşmiş Milletler Genel Kurulu’nda 105 ülkenin oyuyla “30 Mart Uluslararası Sıfır Atık Günü” olarak ilan edilmiştir. Geleceğimizin teminatı olan çocuklara daha iyi bir gelecek, daha yaşanabilir bir ülke bırakabilmek için Odunpazarı Belediyesi Nalân Kaya Gündüz Bakım Evi ve Kreşinde sıfır atık ve geri dönüşüm konulu etkinlik düzenlendi.
Odunpazarı Belediyesi İklim Değişikliği ve Sıfır Atık Müdürlüğü tarafından hazırlanan etkinlikte Odunpazarı Belediye Başkanı Kazım Kurt kreş öğrencilerini yalnız bırakmadı.
Etkinlikte ilk olarak Odunpazarı Belediyesi İklim Değişikliği ve Sıfır Atık Müdürlüğü yetkilileri tarafından kreş öğrencilerine geri dönüşüm ve sıfır atık konularında bilgilendirme eğitimi yapıldı.
Yapılan bilgilendirme eğitiminde kreş öğrencilerine atık oluşturmama, mümkün olan en az atığı çıkarma, mümkünse atıkların yeniden kullanımı, atık geri dönüşümü ve ileri dönüşümü hakkında bilgiler verilirken atıktan enerji ve malzeme geri kazanımı, geri dönüşümün önemi ve geri dönüşümün doğaya sağladığı katkılar da anlatıldı.
Sıfır atık konularında bilgilenen çocuklar daha sonra Başkan Kurt ile geri dönüşüm konulu oyun oynadı. Keyifli bir oyununun ardından kreş öğrencileri ve Başkan Kurt, geri dönüşüm malzemelerinden saksı yaptı. Yaptıkları saksıları süsleyen Başkan Kurt ve çocuklar eğlenceli zamanlar geçirdi.
Başkan Kurt ile birlikte yapıp süsledikleri saksılara çiçek eken kreş öğrencileri hem keyifli zaman geçirdi hem de geri dönüşüm ve sıfır atık konusunda bilgiler aldı.
0
mutlu
Mutlu
0
_zg_n
Üzgün
0
sinirli
Sinirli
0
_a_rm_
Şaşırmış
0
vir_sl_
Virüslü
BAŞKAN KURT VE MİNİKLER SIFIR ATIK GÜNÜ İÇİN BULUŞTU

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Giriş Yap

Uygulamayı Yükle

Uygulamamızı yükleyerek içeriklerimize daha hızlı ve kolay erişim sağlayabilirsiniz.

Giriş Yap

Haberim26 ayrıcalıklarından yararlanmak için hemen giriş yapın veya hesap oluşturun, üstelik tamamen ücretsiz!

Bizi Takip Edin