featured

BAŞKAN KESİKBAŞ İLKOKULUNU ZİYARET ETTİ

service
Eskişehir Sanayi Odası Yönetim Kurulu Başkanı Celalettin Kesikbaş, kentte faaliyet gösteren eğitim kurumları ve öğrenci kulüpleri ile olan temaslarına bir yenisini daha ekledi, okul idaresi ve öğrencilerle bir araya geldi.
Bu kapsamda ESO Başkanı Kesikbaş, kendisinin de ilköğrenim eğitimi aldığı Fatih Mahallesinde bulunan Hürriyet İlkokulunu ziyaret etti.
Ziyaretinde Başkan Kesikbaş’ı Okul Müdürü Defne Akman, Müdür Yardımcısı Merih Kara, Öğretmen Özlem Erten, Veli Mürsel Bulut ve okul öğrencileri karşıladı.
Okul yöneticileri, Başkan Kesikbaş’ı okul binasını gezdirerek, okul hakkında bilgi verdiler.
Okul Müdürü Defne Akman, “Okulumuz, Üstün Yetenekliler Eğitimi Uygulama ve Araştırma Merkezi Proje Okulu olma başarısı gösterdi. Akıl ve Zekâ Oyunları alanında ulusal ve uluslararası çapta başarılarımız var. Şehrimiz ve ülkemiz birincileri okulumuzdan çıktı. Kanada merkezli matematik yarışmalarında dünya birincisi öğrencilerimiz var. Spor alanında da birinciliklere sahibiz” dedi.
Ziyaretten konuşan ESO Başkanı Kesikbaş ise Hürriyet İlkokulunda eğitim hayatının başladığını belirterek, “Buranın ben de ayrı bir yeri var. Bugün ulaştığımız noktada eğitim hayatımız burada başladı ve burada öğrendiklerimiz tüm dünyamızı etkiledi. İlkokul herkes için çok özeldir. Eski okulumda olmaktan, öğrencilerimizle buluşmaktan son derece mutluyum. Okulumuz ile özel çalışmalar gerçekleştirip, öğrencilerimizin sanayiyi yakından tanıması için projeler gerçekleştirmeyi planlıyoruz” dedi.
0
mutlu
Mutlu
0
_zg_n
Üzgün
0
sinirli
Sinirli
0
_a_rm_
Şaşırmış
0
vir_sl_
Virüslü
BAŞKAN KESİKBAŞ İLKOKULUNU ZİYARET ETTİ

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Giriş Yap

Uygulamayı Yükle

Uygulamamızı yükleyerek içeriklerimize daha hızlı ve kolay erişim sağlayabilirsiniz.

Giriş Yap

Haberim26 ayrıcalıklarından yararlanmak için hemen giriş yapın veya hesap oluşturun, üstelik tamamen ücretsiz!

Bizi Takip Edin