featured

ANADOLU ÜNİVERSİTESİNDEN FİLİSTİNLİ ÖĞRENCİLERE DESTEK

service

Anadolu Üniversitesi tarafından, Filistin’e ve Filistinli öğrencilere destek olmak amacıyla düzenlenen kermes, Anadolu Üniversitesi Öğrenci Merkezi Fuaye Alanı’nda açıldı. Kermese, Eskişehir Cumhuriyet Başsavcısı Ali Yeldan, Anadolu Üniversitesi Rektörü Prof. Dr. Fuat Erdal, Eskişehir Vali Yardımcısı Salih Altun, Birlik Vakfı Başkanı Eskişehir Şube Yönetim Kurulu Başkanı Murat Canözer, Filistin Yardımlaşma ve Dayanışma Derneği Genel Başkanı Murad Elmuhandis, Türkiye Diyanet Vakfı Kültür Sanat Koordinatörü Emine Ayçiçek, Eskişehir Lokantacılar ve Kasaplar Esnaf Odası Başkanı Bahar Bilen başta olmak üzere Anadolu Üniversitesi personel ve öğrencileri katıldı.

Rektör Erdal: “Umuyorum ki bu kanayan yara bir an önce kapanır”

“Barışa destek vermek için kermesimize katılın, Filistinli öğrencilerimizin yanında olun!” sloganı ile düzenlenen yardımlaşma kermesinde Anadolu Üniversitesi Rektörü Prof. Dr. Fuat Erdal şunları söyledi: “Başta üniversitemizde okuyan Filistinli öğrenciler olmak üzere, Filistin halkının yanında olduğumuzu göstermek amacıyla bu etkinliği düzenledik. Kermes için öğrencilerimiz, akademik ve idari personelimiz, kamu kurumlarımız ve sivil toplum kuruluşları ile işletmeler destek sundu. Filistin içimizde kanayan bir yara, umuyorum ki bu kanayan yara bir an önce kapanır, Gazze ve Filistin’e barış gelir ve bu katliamlar sona erer.”

Turizm Fakültesi Gastronomi ve Mutfak Sanatları Bölümü, Eskişehir Meslek Yüksekokulu Aşçılık Bölümü, Anadolu Üniversitesi Yemekhanesi, Türkiye Diyanet Vakfı, Eskişehir Lokantacılar ve Kasaplar Odası, Rita Cafe başta olmak üzere Anadolu Üniversitesi akademik personeli ve öğrencileri destek kermesinde yer aldı. Gün sonunda kermesten elde edilen tüm gelirler Anadolu Üniversitesinde öğrenim gören Filistinli öğrencilere burs olarak verilecek.

0
mutlu
Mutlu
0
_zg_n
Üzgün
0
sinirli
Sinirli
0
_a_rm_
Şaşırmış
0
vir_sl_
Virüslü
ANADOLU ÜNİVERSİTESİNDEN FİLİSTİNLİ ÖĞRENCİLERE DESTEK

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Giriş Yap

Uygulamayı Yükle

Uygulamamızı yükleyerek içeriklerimize daha hızlı ve kolay erişim sağlayabilirsiniz.

Giriş Yap

Haberim26 ayrıcalıklarından yararlanmak için hemen giriş yapın veya hesap oluşturun, üstelik tamamen ücretsiz!

Bizi Takip Edin