featured

300 KİŞİYE PROTOKOL EĞİTİMİ

service

Eskişehir Orman Bölge Müdürlüğü çalışanlarına “Kamusal Yaşamda protokol ve Davranış Kuralları” konulu bir seminer düzenledi. Semineri mesleğin duayeni Nihat AYTÜRK verdi.

Eskişehir Orman Bölge Müdürlüğü’ne bağlı Eskişehir ve Afyonkarahisar illerinde görev yapan üst yöneticiler, Şube Müdürleri, İşletme Müdürleri İşletme şefleri, halkla iç içe olan personel ve mesleğe yeni başlayan orman muhafaza memurlarından oluşan yaklaşık 300 kişinin katıldığı seminer Osmangazi Üniversitesi Kongre Merkezinde yapıldı.

Saygı duruşu ve İstiklal Marşımızın ardından açılış konuşmasını Orman Bölge Müdürü İsmail ÇETİN yaptı. Daha sonra protokol kitaplarının yazarı, duayen isim Nihat AYTÜRK kürsüye geldi. Sayın AYTÜRK hazırladığı bir sunum eşliğinde protokolün anlam ve önemi, makam protokolü, bayrak protokolü, taşıt protokolü, resmî görüşme ve toplantı protokolü, resmî yazışma ve imza protokolü, ziyaret protokolü, davet ve yemek protokolü gibi konuları örnekleri ile anlattı.

Seminerin sonunda Orman Bölge Müdürü Sayın ÇETİN, Sayın AYTÜRK’e çiçek ve ormandan toplan tıbbi bitkilerden oluşan bir sepet hediye etti. Nihat AYTÜK ise Bölge Müdürüne son kitabını hediye etti. Program çekilen aile fotoğrafı ile sona erdi.

0
mutlu
Mutlu
0
_zg_n
Üzgün
0
sinirli
Sinirli
0
_a_rm_
Şaşırmış
0
vir_sl_
Virüslü
300 KİŞİYE PROTOKOL EĞİTİMİ

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Giriş Yap

Uygulamayı Yükle

Uygulamamızı yükleyerek içeriklerimize daha hızlı ve kolay erişim sağlayabilirsiniz.

Giriş Yap

Haberim26 ayrıcalıklarından yararlanmak için hemen giriş yapın veya hesap oluşturun, üstelik tamamen ücretsiz!

Bizi Takip Edin